hirdetés
hirdetés

Karcag újrahasznosítaná a Sámándobot

A 2015-ös Milánói Világkiállítás magyar pavilonjának - amelyet az alakja után sámándobnak nevezett el a sajtó - újjáépítésére írt ki közbeszerzést Karcag városa.

hirdetés

A tenderfelhívást az ajánlatkérő Karcag Városi Önkormányzat jelentette meg az uniós közbeszerzési közlönyben. Mégis újraépítik a botrányos magyar pavilont Az épület a karcagi Fürdő utcában talál új helyet. A kiírás szerint az épületet a környező terepszinttől körülbelül 1,5 méterre ki kell emelni. Ezt úgy érik el, hogy pincét építenek alá, ebben a kiegészítő helyiségek (gépészet, raktár, ruhatár, vizesblokk, öltözök) és az ügyvitelhez szükséges irodablokkok kapnak helyet. A nyertesnek a jövő év első napján kell elkezdenie a munkát és az év utolsó napjáig kell készen lennie. Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a nettó árbevétele elérte a 700 millió forintot. Az ajánlattételi határidő december 20. Az értékelésnél az ár 70, a minőség pedig 30 súlyszámmal szerepel. A felhívás nem tartalmazza a becsült ellenértéket, de a kormány 1 milliárd 108 millió forintot hagyott jóvá szeptemberben Karcagnak, a sámándob újjáépítésére.

(forrás: napi.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk