hirdetés

Kazah olajvárosban folytatja a magyar szállodai szakember

A kazah olajipar fellegvárában, Atyrauban működő Marriott szállodák értékesítési és marketingigazgatójává nevezték ki Nánai Balázst.

hirdetés

A szállodai szakember korábban több neves budapesti hotelben dolgozott értékesítési igazgatóként, a többi között a Marriottban, a Park Inn by Radissonban, a Fraser Residence Budapestben és a Boscolo New York Palace-ban. Legutóbb a Golden Park Hotel értékesítési igazgatója volt.

Nánai Balázs kérdésünkre elmondta, hogy izgalmas kihívás és nagy öröm számára visszatérni a Marriotthoz 8 év után, ahol 1999-2007 között dolgozott. Nánai Balázs két ötcsillagos szálloda, a Renaissance Atyrau Hotel és a Marriott Executive Apartmants Atyrau értékesítési és marketingigazgatói feladatait látja el.

Nánai Balázs
Nánai Balázs

A Nyugat-Kazahsztánban, az Ural folyó Kaszpi-tengeri torkolatánál fekvő, csupán 150 ezer lakosú város lendületes fejlődésnek indult az olajkitermelés hatására, a Marriott az első nemzetközi szállodalánc, amely megjelent a városban. A két hotel az olaj- és gáziparban valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatóiparban dolgozó hazai és külföldi ügyfélkör igényeit szolgálja ki elsősorban.

Azt is megtudtuk Nánai Balázstól, hogy a várost kettéválasztó folyó egyik partja még Európa, itt találhatók a hotelek is, a túlsó part ellenben már Ázsia.

Lakodalmas kocsi Atyrauban
Lakodalmas kocsi Atyrauban

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk