hirdetés
hirdetés

Kínai study tour a Premio Travel partnereinek

November közepén utazott partnereivel a PremioTravel a Távol-Keletre, ezúttal Kína volt az úti cél. A körutazásokat szervező utazási iroda 25 viszonteladót hívott meg 3 országból a kiemelt értékesítői közül.

hirdetés

Az egyhetes programot Shanghajban kezdték meg, és az itt töltött két nap alatt megtekintették a Jade Buddha templomot, a Yu Garden-t és városnézésen vett részt a csoport. Majd belföldi járattal utaztak tovább Xian (Hszian) városába, a nagy Kínai Birodalom korábbi fővárosába, ahol megnézték a több mint 6000 életnagyságú szoborból álló Terrakotta Hadsereget. Pekingbe a híres gyorsvasúttal utaztak, ahol gyalogosan bejárták az óvárost, felkeresték a „Tiltott várost”, a Kínai Nagy Falat és a Nyári Palotát is.

Az utazásszervező jelenleg 3 féle körutazást kínál Kínába: Tibet és Jangce, Hong Kong-Bangkok-Dubai, Peking-Hongkong-Makaó körutazásokra. A PremioTravel 2020-as katalógusa a múlt héten jelent meg, és több mint 10 új úti célt kínál. A már jól megszokott és kedvelt Törökország, Málta, Dubai és amerikai programokon kívül szerepel a kínálatban Szicília, görög körutazás, Németország, Skandinávia és óriás körutat is lehet foglalni Kanadába.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk