hirdetés
hirdetés

Május 20-án indul a szezon a fertőrákosi barlangszínházban

A szezon május 20-án kezdődik a Sopron Táncegyüttes műsorával - tudatta a barlangszínházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. 

hirdetés

A Sopron Táncegyüttes Mert másról álmodunk... című műsorával lép színpadra, majd másnap ugyanezzel a címmel a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei és a Pendelyes Táncegyüttes előadásával folytatódik a program. Május 26-án a 100 Tagú Cigányzenekar ad koncertet ötven zenésszel, május 27-én és 28-án pedig a Rátonyi Róbert Színház mutatja be a Mágnás Miska operettet. A TBG Production június 3-án a barlangszínházban adja elő a Gyöngyhajú lány balladája című darabot, amelyben 21 Omega-dal csendül fel. A darabban Kriszta szerepébe Kóbor János lánya, Kóbor Lili bújik, a háttérpróbák március elején kezdődtek. A Kvártélyház Szabadtéri Színház Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián musicaljét, A Pál utcai fiúkat mutatja be június 9-én és 10-én. Június 16-án és 17-én a Rátonyi Róbert Színház előadásában Lehár Ferenc Cigányszerelem című operettjét játsszák.

Fotó: fertorakosikofejto.hu.
Fotó: fertorakosikofejto.hu.

 A Győri Filharmonikus Zenekar három alkalommal ad hangversenyt a barlangszínházban: június 18-án a Szimfonikus ABBA című előadásukat hallhatja a közönség, július 2-án Rost Andreával lépnek színpadra, augusztus 19-én pedig az Örökzöld klasszikusok című koncertjüket mutatják be. Július 1-jén a TBG Production előadásában láthatja a közönség a Cinderella című családi mesemusicalt, július 7-én pedig a Neoton együttes ad koncertet. Július 8-án Kökény Attila és Rakonczai Viktor lép fel az Ébredés című koncertjükkel, másnap pedig a Carpathian Impressions nevű formáció mutatja be a Kárpát-medence zenei örökséget Liszt Ferenc, Bartók Béla, Kodály Zoltán és a magyar népzene improvizációin keresztül. A formáció tagja Polgár Éva, Borbély László és Varga Gábor. Július 14-én és 15-én Ákos koncert lesz, július 22-én és 23-án pedig a TBG Production a Vadak Ura - The Covenant című családi musicaljét játssza. A következő hétvégén Feke Pál lép színadra a Kockahas - a musical comedy című egyszemélyes produkcióval, amelyet Szente Vajk írt és rendezett.

Fotó: fertorakosikofejto.hu.
Fotó: fertorakosikofejto.hu.

 A Budapesti Operettszínház augusztus 4-én és 5-én a Hegedűs a háztetőn című musicalt adja elő. Augusztus 18-án Fenyő Miklós és Szandi ad koncertet Fenyő 75+ címmel. A TBG Production Fergeteges - Sissi legendája című táncdrámáját augusztus 26-án játsszák majd. Az Erzsébet királyné történetét feldolgozó darabban az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái működnek közre. Az évad zárásaként szeptember 9-én mutatják be a Sissi, a császárné című balettelőadást a St. Pölten-i Europaballet művészeivel. A nyár során három alkalommal ismét JazzCsütörtök című programmal is várja a látogatókat a barlangszínház, a Dohnányi-teremben. Mindezeken túl július 30-án és augusztus 27-én idén is megrendezik az Ötórai hangoló koncertsorozatot.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk