hirdetés
hirdetés

Májusban újra ReStart konferencia

Az aktualitások mellett lesz szó a hazai piac nemzetközi láthatóságáról, a szektort érintő
innovációkról, szakpolitikai intézkedésekről, valamint több panelbeszélgetést és prezentációt
hallgathatunk meg gazdasági változásokról, fejlesztésekről és a jövőt jelentő utánpótlásképzésről is.

hirdetés

2023 kihívása a rendezvényszektorban is egyértelműen az alkalmazkodás lesz: a kiszámíthatatlan infláció, az árfolyamingadozás, a termékek és szolgáltatások, valamint a munkaerő költségnövekedése egyszerre jelenik meg az iparágban. Egy olyan új valóságban dolgozik a szakma, amelyben minden eddiginél nagyobb teret kap a kapcsolatépítés fontossága, a hálózatosodás és a proaktív párbeszéd - olvasható a szervezők közleményében.

Arra is kitérnek, hogy a rendezvényszektor képviselői számára 2021-es alapítása óta stratégiai jelentőségűvé vált a konferencia, amelyet idén az Akvárium Klubban rendeznek meg. Az ágazat stratégiáját bemutató szakmai előadások, workshopok és esettanulmányok mellett a szervezők idén szakmai delegált adatbázis létrehozásával igyekeznek serkenteni a szereplők közötti informális diskurzust, ezzel is felületet teremtve akár az üzletszerzésre, akár a szabad networkingre a résztvevők között.

Képünk illusztráció/Depositphotos
Képünk illusztráció/Depositphotos

A teljes program pár héten belül lesz nyilvános többek között a konferencia saját felületén. Az előadók között szerepel Dr. Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója, Markovits Alíz, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa vezérigazgatója és Schmidt Gábor, a Honvédelmi Minisztérium sportigazgatási és fejlesztési ügyekért felelős helyettes államtitkára is.

A programra egyaránt várják az üzleti rendezvények világának szereplőit, mint a kulturális- és sportesemények képviselőit, hiszen a cél továbbra is, hogy összehozzák a rendezvényes szakmát. A szezonnyitó szakmai esemény ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött. 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk