hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont Itt legújabb száma!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll. Hazai szállodás körképet közlünk: hol, milyen számok, foglaltságok várhatóak a főszezonban, az előzetes adatok tükrében. A turizmus és vendégvárás számos területén igyekeztünk körbejárni azt is, vajon mit tehetünk azért, hogy klímabarát módon és a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva üzemeltessük vállalkozásainkat. 

hirdetés

Jó példával szolgál egy bécsi szálloda ehhez, amely minden elemében „zöld” módon működik a foglalástól kezdve a bútorok beszerzésén át a reggeliző asztal kínálatáig. Magyar példák sorát is felvonultatjuk, hogy a hazai hotelek miként járják a fenntarthatóság útját, legyen szó városi vagy vidéki házról. És hogy hogyan gondoskodnak a minél kisebb környezeti terhelésről a vendéglátásban? Az is kiderül. Van olyan étterem, amelyik a kisebb adagokra és a tudatos beszállítókra esküszik.

Azt is megtudhatják Olvasóink, hogy milyen a Michelin-csillag, ha zöld? Olyan elismert nemzetközi éttermeket mutatunk be, amelyek maximálisan képesek a csúcsgasztronómiát a felelősségteljes szemlélettel és ügymenettel kombinálni. Egyik cikkünkből pedig kiderül az is, hogy az utaztatásban, légiközlekedésben sok divatos szolgáltatás inkább zöldrefestésnek, pótcselekvésnek számít, mintsem valódi felelős gesztusnak a bolygó védelmében. Ezekről is lerántjuk a leplet, és végül górcső alá vesszük a hazai organikus borászatokat is. Friss, meleg, ropogós a Pont Itt. Forgassák haszonnal!

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk