hirdetés

Mi az MVI 2015 évi terve?

Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, mely szerint eredményes és mozgalmas évet zárt 2014-ben a szakmai szervezet. Mindemellett elfogadásra került a 2015-ös költségvetési és cselekvési terv is.

hirdetés

Kovács László elnök számolt be a 2014-ben történt eseményekről és elért eredményekről; a Közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2014. év pénzügyi beszámolóját, melyet korábban a Felügyelő Bizottság is jóváhagyott. 2015-ben az MVI tevékenységében az alábbi aktuális problémák megoldására helyezi a hangsúlyt: oktatás, szakoktatás fejlesztése, EKAER rendelet problematikája, pénztárrovancs - borravaló kérdésének kezelése, reprezentációs adó, Artisjus jogdíjak, egyszerűbb adminisztráció.

Az év legfontosabb eseményei a következők lesznek: soproni tájékoztató fórum (május), Szakács Ifjúsági Verseny támogatása (májusban a hazai, majd szeptemberben a világbajnokság), Gasztrotúra szervezése Ausztriába a Coninvest céggel együttműködve (október), Gundel Károly - díjátadó díszebéd (november), Gundel János halálának 100. évfordulója alkalmából emléktábla avatás (december).

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai