hirdetés

Mit talál az utókor a budai VakVarjú időkapszulájában?

A régi budai VakVarjú étterem vendégeiről emlékekkek teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában. Semsei Rudolf tulajdonos szerint e kedves és megható üzenetekre érdemes építeni a tervek szerint 2024 januárjában megnyíló modern éttermet.

 

hirdetés

Az időkapszulába a régi VakVarjú Buda törzsvendégeinek több mint 150 üzenete, az étterem felújításával kapcsolatos gyermekrajzok, LEGO, az Újbuda újság legfrissebb, és a felújításról korábban hírt adó száma, a vendégektől kapott több mint 100 életkép, valamint az elmúlt 15 év meghatározó pillanatairól készült fotók kerültek.

Az időkapszulat elhelyező lelkes csapat, középen a kapszulával Semsei Rudolf
Az időkapszulat elhelyező lelkes csapat, középen a kapszulával Semsei Rudolf
 

„Tizenöt év után megérett egy komoly átépítésre vendéglőnk, amely a VakVarjú étteremcsalád legelső egysége volt. Újbudán nőttem fel és itt is élek, így a budai egységünk különösen közel áll a szívemhez. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy amikor megérett az idő a felújítására, pénzt és energiát nem sajnálva azonnal belevágtunk modernizálásába”, mondta Semsei Rudolf tulajdonos.

Az újbudai étteremben a férőhelyek száma majdnem duplája lesz a réginek. A hozzáépített hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a beltér letisztult és világos lesz, és be lehet majd lesni a szintén üvegfallal elválasztott látványkonyha mindennapjaiba is. Nyáron tágas terasz várja a vendégeket. Ez lesz az első teljesen akadálymentesített egységük, ahol a kerekesszékes vendégek is teljesen komfortosan közlekedhetnek.

„A báján és kedvességén mit sem változtattunk, valamint ételeink stílusa és az árszínvonal sem változik. Továbbra is élő zongorajáték, gyereksarok és megújult belső játszótér fogja várni törzsvendégeinket és a minket most felfedezőket, de reméljük, hogy a komfortosabb és modernebb kialakításnak köszönhetően még magasabb szintű vendégélménnyel tudjuk megajándékozni őket. A konyhán pedig klimatizált csúcstechnológiás konyhában dolgozhatnak majd a kollégák”, tette hozzá Semsei Rudolf.

Az ünnepséget  az étteremcsalád tulajdonosain kívül megtisztelte részvételével Dr. László Imre újbudai polgármester, Görög András, a körzet önkormányzati képviselője, valamint Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A teljesen megújult újbudai VakVarjú-egység a tervek szerint 2024 januárjában nyitja meg kapuit.

 

 

(forrás: vakvarju.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk