hirdetés
hirdetés

Népszerű úti cél volt Horvátország a magyarok körében

Jelentősen nőtt a FlixBus járataival Horvátországba utazók száma idén nyáron. A nemzetközi mobilitási szolgáltató szezonális ajánlatának idén is szerves részét képezték a horvát összeköttetések, napi rendszerességgel indultak közvetlen távolsági buszok 17 tengerparti településre, egyes városokba naponta többször is.

hirdetés

A vállalat 2018-hoz viszonyítva jelentősen bővítette ajánlatát. Zágrábba az előző évi 6-hoz képest idén nyáron napi 12 közvetlen összeköttetés volt elérhető. Olyan dalmáciai városok mellett, mint Zadar, Split vagy Dubrovnik megjelentek a kínálatban az Isztria közkedvelt nyaralóhelyei, így Pula, Rovinj és Umag is. Emellett a fővárosból egy átszállással számos további tengerparti település volt elérhető.

 

Rovinj, Fotó: 123rf

A június 1. és augusztus 31. közötti időszakban Magyarországról a legtöbb utas Zágrábba érkezett. A fővároson kívül a három legnépszerűbb célállomás Split, Eszék és Rijeka volt.

Összességében 50 százalékkal nőtt a Magyarországról Horvátországba utazók száma, ezzel déli szomszédunk 16 közvetlenül elérhető célország közül a második legnépszerűbb volt a FlixBus hálózatában a Magyarországról induló utasok körében.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk