hirdetés

Bezár a Petrus Restaurant

A budapesti gasztronómiai életben egyedülálló, klasszikus francia vonalat képviselő, nyolc Michelin Bib Gourmand jelöléssel büszkélkedő étterem bezárását a tulajdonos, Feke Zoltán jelentette be Facebook-oldalán.

hirdetés

A IX. kerületi, Ferenc téri étterem otthonos enteriőrjéről – aminek ikonikus eleme a vendégtérben „parkoló” Citroën –, illetve a még családiasabb miliőjéről ismert, ami nagyban köszönhető Feke Zoltán séf-tulajdonosnak, aki a Petrus szíve-lelke - adta hírül a Dining Guide.

Fotó: Petrus Restaurant FB oldal
Fotó: Petrus Restaurant FB oldal

Csodálatos éveket éltem, éltünk meg itt …..és most ebben a viszonylag szomorú pillanatban sem keresgélek olyan okokat, ami alapján el lehetne kezdeni a panaszkodást, feltárni azokat az okokat, amiért meghoztam ezt az igen vaskos döntést ! Amit akartam, azt hiszem azt megmutathattam, hiszen elhozhattam Nektek azt a francia klasszik, kicsit old school vonalat, életérzést, ami számomra nagyon-nagyon kedves, mert rengeteg érték van benne! Szóval azt hiszem, klassz út volt ez itt, és tudtunk felejthetetlen pillanatokat adni! Tehát én itt megmutattam, amit akartam…” – írta a bezárással kapcsolatban Facebook-oldalán Feke Zoltán. 

Tovább olvasok >>

 

(forrás: Dining Guide)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk