hirdetés

Nyugdíjba vonul Czimondor Nándor, a MenDan Hotel igazgatója

Az ismert szállodai szakember a vendéglátásban és a szállodaiparban eltöltött 51 év után visszavonul a szállodaigazgatói pozícióból, de a jövőben is aktívan kíván részt venni a hazai turizmus életében.

hirdetés

Mint a zalakarosi hotel ezzel kapcsolatos, hozzánk eljuttatott közleményéből kiderül, a most nyugdíjba készülő igazgató  szállodai pályafutását a keszthelyi Hotel Helikonban kezdte, majd egy évtizedes helytállás után egy újabb évtizedig segítette a hévízi Hotel Aquát munkájával. Megfordult az ugyancsak hévízi Rogner, valamint Hotel Európa fit szállodákban, és részt vett a zamárdi Hotel Wellamarin megnyitásában is.

Pályafutása jelentős részét Zalakaroson töltötte, ahol étterem igazgatóként, valamint igazgatóhelyettesként kezdett a jelenleg MenDan Magic Spa&Wellness Hotel****superior szállodában, majd 2001 óta szállodaigazgatói feladatokat látott el.

Czimondor Nándor
Czimondor Nándor
 

A most nyugdíjba vonuló szállodai szakember a következőkben sem tud szálloda és turizmus nélkül élni, így tanácsadóként a jövőben is segíti a MenDan munkáját, valamint három szívügyének tekintett feladat megvalósításában is aktív szerepet vállal. Ilyen a közös szállodai jogi képviselet a szakma és a vendégek érdekében, a hobbi kontra valódi ételallergiás vendégek megkülönböztetésének módja, valamint a szálláshelyek „zöldítése” az élelmiszerpazarlás visszaszorításán keresztül.  

Czimondor Nándor a jövőben az alábbi e-mail címen érhető el: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefonszáma változatlan.

(forrás: MenDan Magic Hotel / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk