hirdetés
hirdetés

Örülhet az áprilisi eredményeknek a Wizz Air és az easyJet

Mindkét légitársaság ugyanis növelte utasszámát.

hirdetés

A Wizz Air utasszáma 23%-kal növekedett áprilisban, emellett a légitársaság 2015 áprilisában két új A320 repülőgéppel bővítette flottáját, és további növekedésről számolt be: 2015 májusában a Wizz Air minden útvonalán bevezeti az ülőhelyfoglalást, 21. bázisát a lengyelországi Lublinban nyitja meg 2015 szeptemberében, 2015 júliusában megkezdi a járatok üzemeltetését Izlandra, amely a 38. ország, ahova útvonalakat üzemeltet, valamint új Pilóta Kadét Programot is létrehoztak.

Újabb erős hónap az easyJetnél

Áprilisban is tovább növelte utasainak számát az easyJet is: a 2014 áprilisában mért adatokhoz képest 3,8%-os utaslétszám-bővülést könyvelhetett el, ami egy százalékkal, 90,8%-ra növelte a járatok átlagos telítettségét.

Az áprilisi számok tovább javították a 12 havi gördülő adatokat feldolgozó mutatókat. Az éves 66.209.750 fős utaslétszám 6,2%-os emelkedést jelent az egy évvel korábbi időszakhoz képest, ennek köszönhetően a járatok telítettsége 89,7%-ról 91%-ra nőtt.

Az easyJet jelenleg négy ország öt városába kínál útvonalat Budapestről: London, Berlin, Párizs, Genf és Bázel a magyar fővárosból közvetlenül elérhető városok.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk