hirdetés
hirdetés

Összefognak a hazai szállodások

Augusztus 10-én megalakult az MSZÉSZ társadalmi felelősségvállalást képviselő CSR-szekciója. A Mamaison Andrássy Hotelben megtartott első ülést megelőzte néhány budapesti szálloda összefogása, aminek eredményeképpen megszületett a hotelhero.hu weboldal is.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A CSR fontosságáról és az eddigi lépésekről Anek Dóra (Director of Sales and Residence Manager Andrássy Hotel) számolt be a közelmúltban, a július 28-i szállodaszövetségi közgyűlésen.

Az alakuló ülésen is Anek Dóra (Director of Sales and Residence Manager Andrássy Hotel) ismertette a CSR-szekció céljait: hírt adni a csatlakozó szállodák közelmúltban végzett jótékonysági tevékenységéről, valamint összefogással demonstrálni, hogy bár a járványhelyzet egyik legnagyobb áldozata a turizmus, és azon belül a szállodaszakma, de a rászorulókért érzett felelősségvállalás ilyenkor is érvényre kell, hogy jusson.

A HotelHero alapítói nemrégiben kiválasztották az első összefogás kezdeményezettjét, a Veni Vidi Vici Alapítványt, amely halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket támogat. Gyenge Hajnalka elmondta, támogatóiktól elsősorban nem anyagi segítséget várnak el, sokkal inkább önkéntes munkát, tárgyi segítséget és akár ötleteket a továbblépésükhöz. A Dunakeszin működő speciális iskola szeptember eleji nagytakarítását választotta a HotelHero az első közös akciónak.

Sárvári-Deák Zsófia, a MSZÉSZ főtitkára üdvözölte a kezdeményezést. A COVID-járvány első hulláma alatt a MSZÉSZ rengeteg, adományozással kapcsolatos megkeresést kapott és végezte a kórházak számára szánt szállítmányok koordinálását, bár ez a tevékenység rendkívül nagy terhet rótt a titkárság munkatársaira. A jövőben az ilyen jellegű összefogás koordinálását is átveheti a CSR-szekció.

A HotelHero alapítói:

CPI Hotels (képviseli: Nagy-Szász István és Anek Dóra)

Mystery Hotel Budapest (Nonn Ákos)

Zeina Hotels (Zsiros-Varga Kitti)

Kempinski Hotel Corvinus Budapest (Dudás Ildikó)

Marriott Hotels (Kocsis Mária)

Royal Club Hotel Visegrád (Belán Miklós)

 

A CSR szekció augusztus 10-i megalakulásakor csatlakoztak:

Erzsébet Királyné Szálloda Gödöllő (Bánszki Bettina)

New York Palace Kft (Kun-Czellár Krisztina és Szűcs Áron)

Danubius Hotels Zrt (Zentai Alíz)

ACCENT Hotels (Bartos Balázs)

Marylin Beatrix (egyéni vállalkozó) A CSR szekció várja további szállodák csatlakozását a hotelhero.hu weboldalon.

(forrás: doingGood)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk