hirdetés

Ötcsillagos, felnőttbarát hotelnyitás Balatonfüreden

Szolgáltatásainak körével ez az első ilyen típusú szálloda a tó északi oldalán.

hirdetés

Az idén május 16-án megnyíló LUA Resort hivatalosan is 5 csillag besorolású lett, miután sikerrel szerepelt a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület kötelező auditján.

Balatonfüred új luxusszállodáját, mint írják ezzel kapcsolatos közleményükben, az új tudatossággal és szemlélettel rendelkező vendégek részére is kínálják, ezért valódi értékekkel komplex turisztikai élményt kell nyújtani.

 

Luxus, a megszokottól eltérően és felnőttbarát

A vendégek elvárásai és utazási szokásai teljesen megváltoztak; olyan kikapcsolódási lehetőségeket és helyszíneket keresnek, ahol elmerülhetnek a fenntartható luxusban és a minőségi énidő jegyében élvezhetik a felnőtt elvonulás nyugalmát. Az új szálloda ars poeticája pedig erre ad választ. Mind a környezet, mind a hotel, a gasztronómia, a wellness és spa kezelések, valamint a szabadidős programok egy jól átgondolt, komplex filozófia mentén kerülnek kialakításra.

Fenntarthatóság

A szálloda egyedi, különleges lokációját a vízpart jelenti. Közvetlenül a szálloda előtt épül Balatonfüred új vitorlás kikötője is. A 78 szobás szálloda épülete a modern építészet letisztult, izgalmasan elegáns, natúr dizájn vonalát képviseli.

High-end minőség, Pesti István segíti a konyha csapatát

A szálloda szolgáltatásai nem csak funkció és esztétika terén különlegesek, hanem a luxus és a fenntarthatóság is szempont volt készítése során. Az alvásminőségre külön figyelmet szentelnek a beruházók – „LUA Sleeping Concept alapján” – olyan egyedi, párnamenüvel kiegészített ágy-matrac kombinációk kerültek a szobákba, amelyben valódi alvásélményre számíthat a vendég.

A szálloda gasztrotérképét a komplexitás jellemzi. Pesti István, a tatai Platán Michelincsillagos séfjének szakmai tanácsadásával magas szintű gasztronómia valósul meg a NOON Restaurant & Lounge-ban. Letisztult enteriőr, szofisztikált bistro élmény, minőségi és helyi alapanyagok jellemzik éttermi szolgáltatásukat.

A reggeli kínálatukban van egy  „LUA Specialty Coffee”, ezt szakképzett barista készíti OneEleven egyedi pörkölésű kávébabból.Bárjukban füst tematikájú koktélokat kínálnak, ahol a látvány, az íz és az aroma adja az igazi koktél élményt.

Flow élmény a spa-ban, luxustermékekkel

A szálloda a spa- és wellness-szolgáltatások terén is értéket teremt: megmutatja, hogyan lehet a legmodernebb technológiákat a hagyománnyal és a természetes megoldásokkal ötvözni. Több mint 1000 m2 , képernyőmentes terekkel, szaunavilággal rendelkezik.

A kezeléseket a magyar termálvízből készülő, világszínvonalú és legnemesebb hatóanyagokat tartalmazó Omorovicza termékekkel végzik. A wellnessrészleg különlegességei közé tartoznak a hazánkban még kevésbé ismert fémszerkezetű, rozsdamentes acélmedencék, illetve a lebegőkabin, azaz a float spa.

Télen a külső medence vizéből csodálhatják a Balatont, nyáron pedig a tó vizére helyezett exkluzív stégen napozhatnak a vendégek.

(forrás: LUA Resort / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk