hirdetés
hirdetés

Partnerségre lép a MUISZ és a Hotelinfo

2013 március 6-án együttműködési megállapodást kötött a MUISZ és a Hungary Card (Magyar Turizmus Kártya) rendszerét fejlesztő Hotelinfo Kft. képviseletében Molnár Gabriella elnök és Gál Gábor ügyvezető igazgató.

hirdetés

Céljaik között szerepel többek között, hogy a magyar turisták számára természetessé tegyék, hogy ha szervezett utat kívánnak igénybe venni – akár külföldön, akár hazánkban -, azt csakis a MUISZ által is ajánlott biztonságos utazási irodán keresztül válasszák.

Erre kitűnő eszköz a Hungary Card mögött álló, hírlevélküldéssel kombinált informatikai rendszer, hiszen a kártya vásárlói azon tudatos fogyasztók, akiknél érdemes rávilágítani arra, hogy a MUISZ tagirodák a fekete utaztatással szembeni biztonságot képviselik. Ezáltal támogatják a MUISZ azon, a honlapján is megfogalmazott célját is, miszerint: „A MUISZ a lehetséges eszközeivel igyekszik fellépni az illegálisan működő utazási vállalkozások ellen.”

Cserébe a MUISZ a Hungary Card továbbfejlesztésében kínál partnerséget. A kártya szolgáltatásainak bővítésével azt egy még sokrétűbb rendszerré kívánják alakítani. Ez a jövőkép már nem a szállodai kedvezmények, hanem az egyéb attrakciók irányába mutat, elősegítve azon kártyaváltozat(ok) megjelenését, amely(ek) beleilleszthetőek a MUISZ tagjainak kínálati rendszerébe, ezzel további belföldi turistaforgalmat generálva ezen úton is.

Az együttműködés további részletei rövidesen felkerülnek a www.muisz.com és a www.hungarycard.hu oldalakra is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk