hirdetés
hirdetés

Ragadozó szafarival egészült ki a Nagykőrösi Élménypark

Magyarország első és egyetlen autós safari parkja Nagykőrösön, 32 hektáros területen, több mint 300 állattal és megannyi újdonsággal március 31-től várja a látogatókat.

hirdetés

A vendégek közül a legbátrabbak az új attrakció, a ragadozó safari során erre a célra kialakított speciális járművekből, testközelből tekinthették meg a park legújabb állatlakóit, az olaszországi cirkuszból befogadott tigriseket és oroszlánokat. A hajmeresztő élményt a tapasztalt safari vezetők edukációs tevékenysége tette teljessé, akik a túra alatt tényeket és érdekességeket osztottak meg az egzotikus nagymacskákról.

 

A parkba érkezők elsőként a 4 kilométer hosszú autós safari útvonalon a világ legnagyobb szárazföldi emlőseivel, elefántokkal és Namibivel, a zsiráffal találkozhatnak. A túra kisvonattal és saját autóval is bejárható, amely során a park állatlakói: zebrák, tevék, lámák, struccok, emuk, szürkemarhák és vízibivalyok köszönnek be az ablakon pár finom falat reményében.

Az élménypark a safari út mellett egész napos programot kínál kicsiknek és nagyoknak; a hatalmas területen dínópark, játszótér, vidámpark, valamint artista műsor várja a látogatókat. A legkisebbek az állatsimogatóban háztáji állatokkal ismerkedhetnek, a magyar tarkamarhától kezdve a rackajuhokon át egészen a szárnyasokig.

"Külön öröm számomra, hogy hazai alapítványokkal együttműködve exkluzív élménynappal nyithattuk meg a 2023-as szezont, hiszen a gyermekek állatvédelmi szemléletformálása, valamint felelős állattartással kapcsolatos ismereteinek szélesítése kiemelt küldetésünk", mondta ifj. Richter József, a Richter Safari Park alapítója. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk