hirdetés

Rangos elismerés a BOTANIQ Turai Kastélynak

A BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards 2021 nemzetközi megmérettetés „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” díjában részesült.

hirdetés

Az idén januárban szerzett Booking.com Traveller Review Awards 2021 elismerés után újabb nemzetközi turisztikai díjat kapott a BOTANIQ Turai Kastély, amely a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” címet szerezte meg az International Travel Awards versenyen.

 

Mint az ezzel kapcsolatban küldött közleményükből kiderül, a KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint száz ország szállodái és vendéglátó egységei indultak. Az első körbe a külföldi, turisztikai területen elismert szakemberekből összeállított, közel ötven tagú bizottság szavazata alapján jutott be a kastély. Az International Travel Awards versenye során több mint 3 ezer nevezés érkezett a világ számos pontjáról, amelyből összesen 500 nevező juthatott tovább a döntőbe, ahol a szakmai zsűri végül 200 indulót jutalmazott díjjal az egyes kategóriákban.

„Nagyon örülünk az elismerésnek, hiszen amellett, hogy egy nemzetközi, elismert szakemberekből álló zsűri döntését is tükrözi a végeredmény, a folyamat során a vendégeink is elmondhatták a véleményüket a szavazáson keresztül, ami közvetlen visszajelzést jelent számunkra”, mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

 

(forrás: BDPST / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk