hirdetés
hirdetés

Részt venne az idei IBTM-en?

Idén újra élőben rendezik meg a MICE szcéna kulcsfontoságú nemzetközi kiállítását Barcelonában, amelyre a résztvevő Budapest Convention Bureau társkiállítók jelentkezését várja.

hirdetés

A világ egyik legjelentősebb MICE piaci eseménye elsők között várja majd a résztvevő desztinációkat és szolgáltatókat. Az IBTM World nemzetközi szakmai vásáron való megjelenés célja a magyar meetings industry szereplőinek támogatása, az üzleti kapcsolatok fejlesztése és a nemzetközi piacon történő bemutatkozás lehetőségének biztosítása - tájékoztatta lapunkat a Budapest Convention Bureau (BUD CB).

A BUD CB számára, a korábbiakhoz hasonlóan, kiemelten fontos a hazai szakmai partnerek véleménye, a 2021. évi részvétel előzetes igényfelmérésen alapul. A társkiállítóknak a vásár során lehetőségük nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Fotó: IBTM
Fotó: IBTM

Időpont: 2021. november 30-december 2.

Helyszín: Barcelona

Az ágazat újra indulását elősegítendő és a hazai szolgáltatók megjelenését támogatandó a BUD CB a 2019-es díjszabáshoz képest 30%-os kedvezményt nyújt, így a megjelenés az egyes szolgáltatók számára 400.000 Ft+ ÁFA összegért elérhető.

A részvételi díj tartalmazza:

  •  1 fő kiutazó részvételét osztott pultos megjelenéssel
  •  Egységes cégfelirat elhelyezését
  • Képi anyagok megjelenítésére szolgáló digitális megjelenítési lehetőséget
  • Catering szolgáltatást a kiállítók és tárgyalópartnereik részére
  • Raktárhasználatot
  • Katalógusbeiktatást
  • A résztvevő szóróanyagainak igény szerinti szállítását max. 50 kg-ig
  • Vezeték nélküli internet használatát
  • A kiállítás technikai adottságainak, feltételeinek megfelelően teljes körű szervezést és koordinálást a Budapest Convention Bureau felelős munkatársai által a kiállítás nyitása előtti szakaszban és a kiállítás üzemelése alatt a helyszínen

A visszajelzéseket és esetleges kérdéseket 2021. június 22-ig várják a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk