hirdetés
hirdetés

Save the date: MSZÉSZ közgyűlés, régióülések, Év Szállodája gála

Most érdemes beírni a naptárba a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének soron következő jeles eseményeit.

hirdetés

A szövetség idei tavaszi közgyűlése az Aquaworld Resort Budapest szállodában lesz. Az eseményt a nagy sikernek örvendő get-together vacsorával indítják május 17-én, majd 18-án tartalmas szakmai előadásokkal várják tagjaikat. Részletek hamarosan ezen az oldalon.

Depositphotos
Depositphotos

Ebben az évben, több év kihagyás után, újra meghirdeti az MSZÉSZ az Év Szállodája 2022 pályázatot, melyre azon tagszállodák jelentkezhettek, melyek legalább 2019. óta üzemelnek. A pályázatra számos jelentkezés beérkezett.
A díjátadó gálát a Hilton Budapest szállodában rendezik meg, március 14-én, ahol kiderül ki nyeri el az Év Szállodája címet! További részletek itt találhatók.
 
Az Év Szállodája Gálát követően nem kell sokat várni, hiszen márciustól-májusig újra fókuszba kerül a személyes találkozás. A régióülések alkalmával a szakmai előadásokon túl sor kerül a kötetlen beszélgetésekre, közös ötletelésekre, valamint közösségépítő vacsorákra. Naprakész információk itt találhatók a régióülésekről.
 
A régióülések tervezett dátumai:

Budapesti régióülés - március 20.
Északi régióülés - március 29.
Keleti régióülés - március 30.
Nyugati régióülés - április 26.
Balatoni régióülés - április 27.
Dél-Dunántúli régióülés - május 9.
Dél-Alföldi régióülés - május 10.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk