hirdetés
hirdetés

Singapore Airlines: ingyenes WIFI minden utasnak

A Singapore Airlines 2023. július 1-től ingyenes és korlátlan wifi-t nyújt minden szolgáltatási osztályon, beleértve a premium economy és economy osztályt - tájékoztatta lapunkat a légitársaság. 

hirdetés

A szolgáltatás gyakorlatilag a légitársaság összes géptípusán és teljes útvonalhálózatán elérhető lesz. Az utasok az utazás alatt végig kapcsolatban maradhatnak szeretteikkel, dolgozhatnak vagy követhetik a legfrissebb híreket és a közösségi médiát, akár 36000 láb magasságból.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A szolgáltatás igénybevételéhez nincs más teendőjük, mint megadni Krisflyer törzsutas számukat a foglalásban vagy az online bejelentkezésnél. Akik még nem tagjai a Krisflyer programnak, ingyenesen csatlakozhatnak az utazás előtt online vagy akár regisztrálhatnak a repülőút alatt a fedélzeten is.

A suite, first és business class utasok már február óta élveztheti a korlátlan wifi szolgáltatást, eddig a premium economy vagy economy osztályon utazó Krisflyer tagoknak 3 illetve 2 óra ingyenes internet elérést biztosítottak a fedélzeten.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk