hirdetés

Látványterv: Best Western szálloda nyílik Fehérváron

A Best Western Plus szállodák táborát színesíti majd az Accent Hotels 2015. márciusában nyíló székesfehérvári négycsillagos szállodája.

hirdetés

A 86 szobával és egy 3 részre szekcionálható konferenciateremmel rendelkező Lakeside Hotel a tervek szerint Best Western Plus kategória besorolással büszkélkedhet majd, amely már a világ minden pontján képviselteti magát.

A Best Western sztenderdeknek köszönhetően a vendégek olyan kényelmi szolgáltatásokat vehetnek térítésmentesen igénybe, mint az egész napos Open Bar, a magas sebességű WIFI hozzáférés vagy a 12:00-s Check Out. A modern, letisztult dizájn, az inspiráló környezet valamint az exkluzív szolgáltatások mind az üzleti utazóknak, mind pedig a Székesfehérvár várost felfedező turistáknak ideális helyszínt biztosít.

A tóparti fekvésnek köszönhetően a szobákból panoráma nyílik a csónakázó tóra, közelebb hozva ezzel a természetet vendégeihez. A pihenni vágyók elidőzhetnek a szaunában vagy sportolhatnak az edzőteremben. Külön említést érdemel a szálloda vendégbarát, ugyancsak tóparti fekvésű terasza.

 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai