hirdetés
hirdetés

Új desztinációval erősít a charterpiacon az Utazom.com

Naposparton nyit új bázist az utazom.com. Az idei évben charterezővé váló utazásszervező, az eddigi block seat helyekkel szervezett Costa Brava, Zakynthos, Korfu és Rodosz desztinációk mellett kezdi el programozni a bolgár tengerpartot - közölte csütörtökön az utazásszervező.

hirdetés

Bulgária a 2000-es években ismét a magyar turisták kedvelt úti céljává vált, köszönhetően kedvező árainak, lassan mélyülő finomhomokos strandjainak köszönhetően. A strandok mellett a gasztronómia, a kulturális látnivalók, és a családbarát aqua parkok és szállodák sokasága vonz évről-évre több turistát Napospartra és Neszebárba.

Fotó: Utazom.com

A piac adta lehetőségekkel élve keddi és pénteki indulásokkal lesz lehetőség foglalni, az utazom.com bolgár szállásait, lekérésre. A szállás kínálatban megtalálhatók a hagyományosan népszerű all inclusive szállodák mellett, reggelis és piaci résként félpanziós szállodák is. Az utasokat magyar nyelvű idegenvezető várja a transzferen és szállodában is, míg a hét folyamán lehetőség van részt venni magyar nyelvű fakultatív programokon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk