hirdetés
hirdetés

Új kommunikációs vezető és sales igazgató a Four Seasons élén

Szabó Veronika személyében kommunikációs vezetõt nevezett ki Magyarország legpatinásabb luxusszállodája a Four Seasons Hotel Gresham Palace.

hirdetés

A szakember több, mint nyolc éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció területén. Pályáját ügyféloldalon kezdte, majd több éves ügynökségi tapasztalat után ismét visszatért a vállalati szektorba.

Az új kommunikációs vezetõ legfontosabb feladatai közé a külső és belső kommunikáció szervezése és irányítása, azon belül is a vállalat és az általa képviselt prémium szolgáltatások ismertségének és presztízsének emelése tartozik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon.

A szakember július 12-tõl tölti be a pozíciót, megbízatása határozatlan idõre szól.

A kinevezéssel egy idõben új sales igazgató is érkezett a Four Seasons Hotel Gresham Palace sales&marketing csapatába.

Drew Clarke több, mint tíz éve csatlakozott a Four Seasons családhoz. Pályáját Santa Barbarán, a Four Seasons Resort the Biltmore-nál kezdte, majd 2010-ben a Four Seasons Resort Hualalai Hawaii group sales managereként dolgozott.

A budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace sales igazgatói posztját július 1-tõl tölti be.

Mindkét szakember Sherryn Bates-nek, a Four Seasons Hotel Gresham Palace valamint a Four Seasons Hotel Prague senior marketing igazgatójának jelent.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk