hirdetés
hirdetés

Új szállodaláncot létesít Zentai Péter

Ausztria szállodák mellett magyarországi tagja is van az induló brandnek. Krausz Gábor felel majd a gasztronómiai koncepcióért.

hirdetés

A Peter’s Consulting saját üzemeltetésben lévő prémium szállodáit önálló márkánév alatt, HILARIS HOTELS néven szállodalánccá alakítja. A muraui Relax Resort Kreischberg, Alpenblick Kreischberg és Waldschlössl hotelek, a felújítás alatt álló Seppenwirt hotel és rendezvényház, valamint a Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra az induló brand első tagjai.

A brand indulását bejelentő közleményben Zentai Péter, a Peter’s Consulting tulajdonosa, ügyvezetője azt ígéri: olyan élményeket nyújtanak, amelyek túlmutatnak a hagyományos vendéglátáson, személyre szabott és egyedi kikapcsolódást ajánlanak. Innovatív, Magyarországon eddig nem ismert megoldásokat vezetnek be a szállodaüzemeltetés minden területén.

A Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra is az induló brand első tagjai között. Fotó: lifestylehotelmatra.hu
A Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra is az induló brand első tagjai között. Fotó: lifestylehotelmatra.hu

Az új szállodalánc gasztronómiai koncepciójának kidolgozására Krausz Gábort kérték fel, ő Executive séfként összefogja és megújítja a szállodalánc gasztronómiáját.  Annyit elárult a terveiről, hogy a brand minden szállodája egyedi konyhát visz majd, amelyek ötvözik a helyi gasztro hagyományokat, a lokális alapanyagokat és az egészségtudatos táplálkozási trendeket.

A Peter’s Consulting 2023. február 1-jétől vette át a Hotel Alpenblick és a Relax Resort Hotel Kreischberg osztrák síszállodák üzemeltetését, miután megvásárolták a muraui sírégióban található szállodákat tulajdonló és üzemeltető céget a BDPST Grouptól.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk