hirdetés
hirdetés

Új vezető a szlovák online utazási cégcsoportnál

Zakar Jozef, az Invia.hu online utazási iroda ügyvezetője 2022 októberétől a szlovákiai Invia.sk ügyvezetői pozícióját is betölti. Feladatköre így kibővül, és ezentúl a két egymással szomszédos ország Invia hálózatának irányításáért felel.

hirdetés

Szlovákia jelentős szerepet tölt be cégcsoportunkban, ahol jelenleg is a szolgáltatások bővítésén és általános terjeszkedési lépéseken dolgozunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szlovák szervezeti egység élére Zakar Jozef kerül, aki immár hét éve sikeresen vezeti az Invia magyar leányvállalatát“, mondta a kinevezés kapcsán Boris Raoul, az Invia Group vezérigazgatója.

Zakar Jozef
Zakar Jozef
 

Zakar Jozef 2015 óta dolgozik az Invia.hu élén és szlovák nyelven is anyanyelvi szinten beszél. Izgatottan tekintek az új feladatkörökre, és alig várom az innovatív megoldások bevezetését a szomszédos országban. Szlovákiai utasaink is számíthatnak az utazási kínálatunk egyre bővülő választékára", mondta az újonnan kinevezett ügyvezető, aki folyékonyan beszél magyarul, szlovákul és angolul.

(forrás: Invia sk / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk