hirdetés

Újabb nemzetközi vitorlásversenynek ad otthont hazánk

A Magyar Vitorlás Szövetség büszke rá, hogy Magyarország egyre több nagy jelentőségű nemzetközi eseménynek ad otthont vitorlázásban.

hirdetés

 Magyarország nyerte el a XIX. Naviga RC Sailing World Championship modellvitorlás világbajnokság rendezési jogát. A sportág nemzetközi szövetsége, Orfű település és vitorlás illetve modellező klubjai valamint az országos szakági sportszövetségek pályázata alapján a Pécsi-tóra írta ki a 2017. évi világbajnokságot május 1-14. napja közötti időtartamban. A világversenynek különös jelentőséget kölcsönöz, hogy idén 50 éves az orfűi vitorlázás és a rangos eseménnyel veszi kezdetét a jubileumi szezon. A Magyar Vitorlás Szövetség számára külön öröm, hogy a Balatonon kívüli vízterületek is bekapcsolódnak a nemzetközi események rendezésébe.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk