hirdetés
hirdetés

Újraindítja budapesti járatait az Iberia

Júniustól ismét közlekedik a spanyol légitársaság Madrid és Budapest között, összesen 113 útvonalat üzemeltet majd a nyári csúcsban, a száztizenharmadikat a közösségi médiában bocsátotta szavazásra - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Közleményt adott ki a következő hónapokban várható útvonalhálózatáról az Iberia: elsősorban a dél-európai turistacélpontok felé indítja újra a járatokat, azonban több közép- és észak-európai, valamint amerikai város felé is ismét közlekedik.

A régióban Budapest mellett Prága kerül még vissza a légitársaság kínálatába, a feltöltött, de egyelőre hiányos menetrend szerint június 3-tól heti három járattal tervezhet az Iberia.

Az Iberia Dél-Amerika felé 18 útvonalon közlekedik majd, többek közt Guayaquil (Ecuador) és Puerto Rico felé.

Bár az Egyesült Államokba való beutazási szabályok egyelőre nem változtak (a schengeni övezetből továbbra is csak amerikai állampolgárok léphetnek be), az Iberia jelentősen bővíti a kínálatát az USA felé. Jelenleg Miamiba és New Yorkba repül, ehhez csatlakozik Boston, Chicago és Los Angeles.

Ősszel az Iberia összesen 112 célállomásra közlekedik majd, ezek közül 24 hosszútávú, 88 pedig rövidtávú járat lesz. A légitársaság az érdeklődőkre bízza, hogy melyik legyen a 113. város: a közösségi médiában hét jelölt közül (Ljubljana, Bastia, Rodosz, Thesszaloniki, Zante, Fez és Azores) dönthetik el az emberek, hogy hová repüljön még.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk