Hétvégén spanyol reptérről utazna haza? Kihívás lesz

Hétvégén spanyol reptérről utazna haza? Kihívás lesz 

Ugyanis sztrájkol a spanyolországi repülőtereken a földi kiszolgálószemélyzet.
Télen napi járat Budapest - Madrid között

Télen napi járat Budapest - Madrid között 

Összes fő piacán jelentősen növeli kínálatát a következő téli menetrendben a spanyol nemzeti légitársaság, Madrid és Budapest között a hét minden napján repül majd Iberia-járat, adja hírül az airPortal.hu szakmai oldal.
Napi járatok Budapestre az Iberiával

Napi járatok Budapestre az Iberiával 

Idén a nyári menetrend részeként március végétől napi járatokat indít az Iberia spanyol nemzeti légitársaság Budapestről Madridba. Az Iberia és a Budapest Airport szerdai közös rendezvényén  ismertették az új járatinformációkat, valamint tájékoztatták a jelenlévőket a Madridból elérhető számtalan átszállási lehetőségről is - írja laptársunk, az mfor.hu.
Visszafordult Budapestre az Ibéria Madridba tartó járata

Visszafordult Budapestre az Ibéria Madridba tartó járata 

Az éjszakát vasárnap a magyar fővárosban töltötték az utasok.
Újraindítja budapesti járatait az Iberia

Újraindítja budapesti járatait az Iberia 

Júniustól ismét közlekedik a spanyol légitársaság Madrid és Budapest között, összesen 113 útvonalat üzemeltet majd a nyári csúcsban, a száztizenharmadikat a közösségi médiában bocsátotta szavazásra - írja az AIRportal.hu.

Új jegytípust mutatott be az Iberia 

Comfort néven vezetett be a spanyol légitársaság új tarifakategóriát, amely nagyobb biztonságot nyújt az utasoknak a járvány alatti időszakban - írja az AIRportal.hu.

Újraindul az Iberia, bővít a Lufthansa 

Az Iberia egyelőre csak európia járatokat állít vissza, a Lufthansa interkontinentális útvonalakat is újraindít.
Tapasok az Iberia járatain

Tapasok az Iberia járatain 

A spanyol légitársaság is fontosnak tartja hazája gasztronómiájának megismertetését utasaival, így nyári menüjében tapasok, sonkák, gazpacho is helyet kapott.
Indul a premium eco Havannába és Joburg-be is

Indul a premium eco Havannába és Joburg-be is 

A 2019-es nyári menetrend kezdetével bevezeti újabb két hosszú távú járatán a spanyol Iberia a premium economy osztályt. 

Javította pénzügyi helyzetét az International Airlines Group 

A cég üzemi eredménye 2,7 milliárd eurót tett ki, 9,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, az adózott eredmény pedig 2 milliárd euró lett, 3,5 százalékkal több, mint 2016-ben - adta hírül az MTI.

Airbus A350/900-sal erősít az Iberia 

Az Iberia Airlines, spanyol nemzeti légifuvarozó két új desztinációt és flottabővítést is bejelentett a napokban.

Javította anyagi helyzetét az IAG 

Jelentősen javította anyagi helyzetét a harmadik negyedévben az előző évihez viszonyítva az International Airlines Group (IAG).

Mostantól egész évben repülnek az Iberia madridi járatai 

Október végétől március végéig hetente háromszor repül Budapest-Madrid között a spanyol légitársaság. 

Áprilistól ismét repül Budapestre az Iberia 

Az Iberia újraindítja Budapest-Madrid járatát április 1. és október 28. között, azaz két hónappal korábban, mint az elmúlt két évben, és – az adott hó függvényében – hetente 3-7 járatot fog üzemeltetni.

Napi járatot indít az Iberia Budapest és Madrid között 

A spanyol turizmus felpörgésével igazi nyári szenzációnak ígérkeznek az Iberia járatai 2017-ben. Jövőre már áprilistól egészen októberig repülhetünk Budapestről Spanyolországba az Iberiával, a menetrend pedig végig leköveti a fokozatosan fellendülő nyaralási szezont és a kora őszi utazási szokásokat.

Csak az IAG utasforgalma nőtt júliusban 

Csak az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus növelte utasforgalmát júliusban a tavalyihoz képest, a Lufthansa és az Air France-KLM csökkenésről számolt be.

Az Iberiával bővült az Amadeus Airline Fare Families 

Az Iberia saját névvel ellátott viteldíjai (Branded Fares) is elérhetőek mostantól az Amadeus globális utazási irodai közössége számára az Amadeus Airline Fare Families segítségével.

Visszatér az Iberia Budapestre 

A tavaly júniusban elindított Madrid-Budapest járat a kedvező fogadtatásnak köszönhetően a nyári főszezonban már biztosan visszatér a magyar fővárosba. A Magyar Turizmus Zrt. törekvése az, hogy a járat főszezonon kívül is közlekedjen. Glázer Tamás, az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese és az Iberia légitársaság vezető képviselőinek tegnapi tárgyalásán az is szóba került továbbá, hogy a 2017-es nyári szezonban már napi járat kösse össze a két fővárost, biztosítva így a közép- és dél-amerikai desztinációk elérhetőségét is.

Jelentősen javított adózott eredményén az International Airlines Group 

Negyven százalékkal javította adózott eredményét a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest a British Airways, az Iberia és a diszkont Vueling anyavállalata, az International Airlines Group (IAG).

Idén először csökkent a Lufthansa utasforgalma 

Eltérően teljesítettek Európa legnagyobb hálózatos légitársaságai szeptemberben, az International Airlines Group (British Airways, Iberia) és az Air France-KLM növelte utasszámát, míg idén először csökkent a Lufthansa ügyfeleinek száma - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett utasforgalmi statisztikából.

Jól teljesít a Budapest-Madrid közvetlen járat 

„Budapest, visszaszerzett méltóság" címmel a napokban publikálta a TOP VIAJES utazási témákkal foglalkozó spanyol országos folyóirat a fővárost bemutató terjedelmes cikkét. Az újságírók személyes tapasztalatát láthatják, olvashatják a folyóirat olvasói a 25 oldalas, 42 csodálatos fényképpel illusztrált cikkben. Az új Budapest-Madrid közvetlen járat telítettsége az első hónapban kiemelkedő volt - tudtuk meg a Magyar Turizmus Zrt-től.

Rekordszámú spanyol turista jöhet Magyarországra 

Rekordszámú spanyol turistára számít Magyarországon idén a Magyar Turizmus Zrt. a spanyol Iberia légitársaság Madrid-Budapest járatának júniusi elindulásának hatására.

Elindult az Iberia közvetlen Madrid-Budapest járata 

Elindult a spanyol Iberia légitársaság közvetlen Madrid-Budapest járata, a kedd délelőtt felszálló első gép 95 utasát köszöntötte felszállás előtt a repülőtéren a madridi magyar nagykövet.

Kevesebb utas a Lufthansánál, több az Air France-KLM-nél és az IAG-nál 

Kevesebb utast szállítottak márciusban a Lufthansa csoport légitársaságai, az Internatinal Airlines Group (British Airways, Iberia, diszkont Vueling) és az Air France-KLM viszont növelte utasforgalmát az év harmadik hónapjában - derül ki a légitársaságok honlapján közzétett statisztikákból.

Nyereségessé vált az IAG-csoport az első félévben 

Nyereségessé vált az International Airlines Group (IAG) 2014 első felben a tavaly első fél évi veszteséges működés után, miután a British Airways-t, az Iberiát és a Vuelinget magában foglaló cégcsoport jelentősen növelte árbevételét.

További leépítések lesznek a spanyol légitársaságnál 

Közel 1600 dolgozóját küldené el a spanyol Iberia légitársaság, erről pénteken kezdeményeztek kollektív munkaügyi vitát a szakszervezetekkel - közölte a légitársaság tulajdonosa, az International Airlines Group pénteken honlapján.

Tömeges leépítés az Iberiánál 

A tulajdonos IAG bejelentette, hogy 4500 munkahelyet szüntet meg az Iberiánál egy átfogó szerkezetátalakítási program keretében.

Fapadost indít az Iberia 

Új európai diszkont légitársaságot indított a spanyol Iberia.

24 Iberia sztrájk május végéig 

Az Iberia pilótái meghirdették a tavaszi sztrájk-menetrendet. Aki még Madridon keresztül Dél-Amerikába készülne, vagy Spanyolországban repülne, vésse be a naptárába a következő napokat! Bár mivel a Malév többé közös kóddal nem repül már az egykori szövetségi társ bázis repterére… Azért, jó ha tudjuk.

Letisztul, koncentrálódik az európai légi piac 

A fapadosok mellett három nagy légitársasági csoport maradhat fenn Európában - állítják a Financial Times által megkérdezett szakértők.

Ismét sztrájkolnak az Iberia pilótái 

Már szerdán is, majd január 27-én és 30-án várható, hogy beszüntetik a munkát. Korábban 2011 decemberének végén illetve január 9-én és 11-én léptek sztrájkba az Iberia dolgozói. A munkabeszüntetés oka, hogy a spanyol légitársaság veszteséges, középtávú útvonalainak kiszolgálására egy „félfapados” céget – Iberia Express – hozna létre. A pilóták örülnének, ha vezetőség feladná ilyen irányú terveit.

Kislány született az Iberia járaton 

Kislánynak adott életet pénteken az Iberia Malabo-Madrid járatának egyik utasa; hála a gépen utazó szülésznőnek, gyermekgyógyásznak és orvosnak, a gyermek egészséges.

Új székhelyen, új vezetővel a oneworld 

Családi okokból nem vállalta költözéssel járó további megbizatását John McCulloch, a oneworld légi szövetség vezérigazgatója. Munkatársunktól

Az Iberia főnök vezeti a British-Iberia egyesülést 

Az Iberia vezérigazgatója, Antonio Vazquez Romero-t lett a British Airways (BA) és az Iberia összeolvadásból alakult cég vezetője.

Hazárdírozzon a British Airways-Iberiával 

Tegye meg tétjét – mely légitársaságot vásárolja fel először jövőre a British Airways és Iberia kettős - írta TravelMole.

British Airways-Iberia – a fúziós reakció, ha beindul… 

… akkor elkezd kialakulni a világ legnagyobb légitársasága.

Ennél rosszabb eredményt várt az Iberia 

A vártnál kedvezőbben alakultak az Iberia első féléves eredményei, de üzemi szinten még így is jelentős veszteségeket könyvelhet a cég.

Brüsszel: Frigyre léphet a British Airways és az Iberia 

Jóváhagyta szerdán az EU versenyügyi hatósága a brit British Airways és a spanyol Iberia légitársaság egyesülését, aminek révén a világ egyik legnagyobb légi közlekedési vállalata jöhet létre.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!