hirdetés
hirdetés

Utazási iroda nyílt Hollandiában - kutyáknak

Speciális utazási iroda nyílt meg a hollandiai Hilversumban Hondenreisbureau Adventuros néven, útjaikon a kutyák gazdájukkal vagy azok nélkül vehetnek részt.

hirdetés

Sebastian Labrie, az iroda vezetője abból indult ki, hogy nagy gond az utazóknak, hogy nyaralás idején nem mindig vihetik el szállodába a házi kedvencet, a kutyapanzió sokba kerül, egy-egy hosszabb utazás pedig komoly megterhelést jelenthet a kutyák számára.

Forrás: Facebook / Purina Nederland
Forrás: Facebook / Purina Nederland
A szervezett „kutyautazások” úti céljai közé Hollandia, Németország, Franciaország és Olaszország olyan vidékei tartoznak, melyeket a Holland Állatorvosi Kamara szakemberei „kutyaüdülőhelynek” javasolnak. Csak olyan szálláshelyek jöhetnek számításba, ahova a kutyák a gazdikkal együtt is mehetnek. Ezek a szállodák vagy kempingek külön jelzéssel hívják fel a vendégek figyelmét kutyabarát jellegükre.

A programot szponzoráló Nestlé állateledel-gyártó részlege folyamatosan ellenőrzi ezeket a szálláshelyeket, hogy ott megfelelő módon táplálják és foglalkoztatják-e a négylábú vendégeket. A kutyákkal a helyi állatorvosok és kutyakiképzők is foglalkoznak szükség esetén. 

Veér Jenő
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk