hirdetés

Volt lesz az új sütő premierje

Sopronban hétvégén Volt fesztivál, ahol egy vadonatúj, hatlövetű grillsütő premierje lesz.

hirdetés

Ahogy Sopronban mindenki, így a város felett őrködő, magaslaton álló, négycsillagos Hotel Sopron csapata is nagyon várja már szeretett városának egyik zenei csúcspontját, a következő hétvégén sorra kerülő Volt Fesztivált. Szabad szobájuk már egy szál se - erre az időszakra szinte már előző évben betelik minden hely -, azonban egy újdonsággal kedveskednek idén a fesztiválra érkező vendégeiknek.

A séf és az új sütője
A séf és az új sütője

Soltész István, a ház F&B főnökének fejéből pattant ki az ötlet, amit Csomós András séf is nagyban támogatott, miszerint vegyenek a teraszra a régi, harcedzett rostlapot felváltva egy új grill sütőt, megteremtve íly módon a ház grillteraszát. A séf dönthette el, min szeretne a legjobban a szabadban sütögetni, így esett a választása a Weber Genesis® II E-610™ GBS™ gázgrillre. Kapacitását tekintve a remek sütögető egységre egyszerre húsz finomság is rákerülhet, ezért lesz rajta hétvégén egyszerre csirkemell, hamburgerhús, tarja, kolbász, Rib-eye steak és persze burgonya, meg grillezni szánt zöldségek, kenyérfélék.

 

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk