hirdetés

Zárás alatt nyitva

Új sorozatot indítunk. Azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.

hirdetés

Elsőként Anek Dóra, a Mamaison Residence Izabella igazgatója avat be minket a részletekbe, náluk miképp működik jelen időszakban a ház.

- Mi egy speciális szolgáltatást nyújtunk, hiszen mind a 38 szobánk apartman, saját konyhai résszel, akár hosszú időtartamra való berendezkedési lehetőséggel. Ezt ki is használják a vendégeink, és ez a mostani időkben - a teljes pandémiás időszakban - igencsak hívogató a Budapestre érkezők számára. Alapvetően azok a vendégek foglalnak nálunk szállást, akik valamilyen üzleti ügyben érkeznek a fővárosba, vagy más, hosszabb ideig tartó célból jönnek Budapestre. Most például itt forgató filmesekkel van tele az Izabella. És mivel pontosan tudják, mettől meddig tart a forgatás, vagyis kiszámítható idejű a projekt, amin dolgoznak, ezért viszonylagosan kiszámítható az is, mettől meddig tart nálunk a foglalás.

A fix töltés tehát adott, ehhez kell megfelelő kiszolgáló személyzettel rendelkeznünk. Ugyanakkora létszámmal dolgozunk, mint egy évvel ezelőtt: mind a recepció, mind a takarítószemélyzet, mind a műszakis kollégák területén. Reggeliztetés most nincs nálunk, korábban persze volt, aki ott dolgozott, a szobalányok csapatába állt be a covid óta, ott dolgozik, vagyis szerencsére ő is velünk maradt.

Az első hullám idején még nem volt tapasztalatunk, hogy milyen személyzeti létszámmal működik majd a ház, így aki akkor elment tőlünk - a takarítók közül - annak munkáját nem belsős, hanem külsős emberrel oldottuk meg. Most viszont, épp a napokban, keresünk ismét a helyére új kollégát, aki ismét belső munkaerőként dolgozik majd velünk.

Házunk a CPI-csoport tagja, és örömmel mondhatom, hogy a cseh tulajdonú lánc egyik másik budapesti egysége, az Andrássy Hotel is nyílik a napokban, mert az üzleti vendégkör területéről ott is nő az érdeklődés, érkeznek sorban a foglalások, ismét élettel telik meg a ház.

 

 

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk