A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége

Az étterem fejlesztése 2023. év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége: februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti Burger King élmény. 

Újabb budapesti városrészbe érkezett meg a BURGER KING®, ezúttal a XXII. kerületben, a Camponában nyitott új egységet az étteremlánc. A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. A vendégélmény további fokozása érdekében az étteremben hat Kiosk segítségével választhatják ki a magas minőségű, frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más kedvenceiket az idelátogatók, és hamarosan a házhozszállítást is elindítják a budatétényi étteremből.

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-ás autóút és 6-os főút közelsége– is fontos szempont volt az étteremlánc számára.

 

„A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat. A közelmúltban történt teljeskörű belső felújítással pedig végérvényesen egy új korszakba lépett a center, ennek mi is mindenképp szerettünk volna részesei lenni”

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben ez már a harmadik új éttermünk. Továbbra is folyamatosan keressük a lehetséges, kiemelkedő helyszíneket, reméljük hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be.”

 

A BURGER KING® története 70 évre nyúlik vissza, amikor 1954-ben James McLamore és David Edgerton megalapította az első  éttermet Floridában. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek.

A híres Whopper...
A híres Whopper...
Fotó: Burger King

Mára a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca, 360.000-nél is több embernek biztosít munkát. Globálisan több mint 18.700 étterme naponta közel 16 millió vásárló igényeit elégíti ki és ma is óránként körülbelül 275 burgert szolgálnak fel, és a világ 100 különböző országában és különféle kultúráiban vannak jelen, köztük hazánkban is.


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.