A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége

Az étterem fejlesztése 2023. év elején indult, kivitelezése kifejezetten gyorsan, 18 hónap alatt valósult meg. A budatétényi étterem idén az étteremlánc harmadik új egysége: februárban az M1-es autópálya mellett Ácsra, áprilisban pedig Nagykanizsára érkezett meg az eredeti Burger King élmény. 

Újabb budapesti városrészbe érkezett meg a BURGER KING®, ezúttal a XXII. kerületben, a Camponában nyitott új egységet az étteremlánc. A bevásárlóközpont foodcourtján található étterem elsőként kapott Magyarországon Pavilion dizájnt, amely modern és letisztult külsőt kölcsönöz az étteremnek. A vendégélmény további fokozása érdekében az étteremben hat Kiosk segítségével választhatják ki a magas minőségű, frissen készített, tűzön grillezett hamburgereket és más kedvenceiket az idelátogatók, és hamarosan a házhozszállítást is elindítják a budatétényi étteremből.

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások és ezáltal létrejött új munkahelyek tovább növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége – főleg az M0-ás autóút és 6-os főút közelsége– is fontos szempont volt az étteremlánc számára.

 

„A Campona nemcsak a dél-budai régiót és budapesti agglomeráció nyugati, délnyugati részeit szolgálja ki, de a bevásárlóközpont funkciói az egész országból vonzanak látogatókat. A közelmúltban történt teljeskörű belső felújítással pedig végérvényesen egy új korszakba lépett a center, ennek mi is mindenképp szerettünk volna részesei lenni”

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az idei évben ez már a harmadik új éttermünk. Továbbra is folyamatosan keressük a lehetséges, kiemelkedő helyszíneket, reméljük hamarosan újabb nyitásokról számolhatunk be.”

 

A BURGER KING® története 70 évre nyúlik vissza, amikor 1954-ben James McLamore és David Edgerton megalapította az első  éttermet Floridában. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek.

A híres Whopper...
A híres Whopper...
Fotó: Burger King

Mára a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca, 360.000-nél is több embernek biztosít munkát. Globálisan több mint 18.700 étterme naponta közel 16 millió vásárló igényeit elégíti ki és ma is óránként körülbelül 275 burgert szolgálnak fel, és a világ 100 különböző országában és különféle kultúráiban vannak jelen, köztük hazánkban is.


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.