A Playboy Club sztárséffel tér vissza

A londoni Playboy Club, amely a nyuszis brand klubhálózatának tagjaként üzemelt, harminc év után nyit újra Mayfair negyedben, a Park Lane-en. Az eredeti klub 1966-ban nyitott és 1981-ig fogadta különleges vendégeit, mint Sir Michael Caine, George Best vagy Jack Nicholson.

A hírnevéhez méltón exkluzív klubban étterem, koktél bár, társalgó és a tagok saját játéktermei kapnak majd helyet. A konyhát nem kisebb egyéniség, mint a négy brit „Iron Chef” egyike, (a tagadhatatlanul legdekoratívabb) a koreai származású Judy Joo lesz.

A 36 esztendős hölgy New Jerseyben született, a Columbia Egyetemen Bachelor's of Science fokozatot szerzett, majd elvégezte a New York-i French Culinary Institute-öt.

Et követően Londonba költözött, ahol többek között főzött a Gordon Ramsay’s in Chelsea-ben és Heston Blumenthal’s Fat Duck-jában is. Közben szakkönyvek társszerzőjeként és a Time Out étteremkritikusaként is publikált. Gordon Ramsay-vel történt találkozására így emlékszik vissza: „Amikor egyik alkalommal nála ettem, ő maga is felbukkant az étteremben. Megszólítottam, mondtam neki, hogy szakács vagyok. Ő csak annyit kérdezett: Mikor kezdesz?”

Aztán 2010-ben benevezett a brit „Iron Chef” televíziós vetélkedőre, és ott a legjobb négy közé kerülve elnyerte a címet.

„Célom, hogy a Playboy Clubban egy különleges gasztronómiai világot hozzak létre, olyat, amely megfelel a klub hírnevének és stílusának. Nagy izgalommal várom a feladatot.”

A Playboy alapítója Hugh Hefner azt mondta, hogy a jelek szerint a brand népszerűbb, mint valaha.

"Örömmel várom, hogy visszatérjünk Londonba, és ismét megmutathassuk a londoniaknak, hogy a Playboy szó nem csak a csinos lányokat és izgalmas szórakozást jelenti, de a jó ételeket és italokat is.”

A csaknem 1600 négyzetméteres, két szintes Playboy Club a tervek szerint az év első felében nyit majd meg kapuit – ismerve Hugh Hefnert, aligha a legnagyobb titokban… (foto: asianews)


Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.