A Playboy Club sztárséffel tér vissza

A londoni Playboy Club, amely a nyuszis brand klubhálózatának tagjaként üzemelt, harminc év után nyit újra Mayfair negyedben, a Park Lane-en. Az eredeti klub 1966-ban nyitott és 1981-ig fogadta különleges vendégeit, mint Sir Michael Caine, George Best vagy Jack Nicholson.

A hírnevéhez méltón exkluzív klubban étterem, koktél bár, társalgó és a tagok saját játéktermei kapnak majd helyet. A konyhát nem kisebb egyéniség, mint a négy brit „Iron Chef” egyike, (a tagadhatatlanul legdekoratívabb) a koreai származású Judy Joo lesz.

A 36 esztendős hölgy New Jerseyben született, a Columbia Egyetemen Bachelor's of Science fokozatot szerzett, majd elvégezte a New York-i French Culinary Institute-öt.

Et követően Londonba költözött, ahol többek között főzött a Gordon Ramsay’s in Chelsea-ben és Heston Blumenthal’s Fat Duck-jában is. Közben szakkönyvek társszerzőjeként és a Time Out étteremkritikusaként is publikált. Gordon Ramsay-vel történt találkozására így emlékszik vissza: „Amikor egyik alkalommal nála ettem, ő maga is felbukkant az étteremben. Megszólítottam, mondtam neki, hogy szakács vagyok. Ő csak annyit kérdezett: Mikor kezdesz?”

Aztán 2010-ben benevezett a brit „Iron Chef” televíziós vetélkedőre, és ott a legjobb négy közé kerülve elnyerte a címet.

„Célom, hogy a Playboy Clubban egy különleges gasztronómiai világot hozzak létre, olyat, amely megfelel a klub hírnevének és stílusának. Nagy izgalommal várom a feladatot.”

A Playboy alapítója Hugh Hefner azt mondta, hogy a jelek szerint a brand népszerűbb, mint valaha.

"Örömmel várom, hogy visszatérjünk Londonba, és ismét megmutathassuk a londoniaknak, hogy a Playboy szó nem csak a csinos lányokat és izgalmas szórakozást jelenti, de a jó ételeket és italokat is.”

A csaknem 1600 négyzetméteres, két szintes Playboy Club a tervek szerint az év első felében nyit majd meg kapuit – ismerve Hugh Hefnert, aligha a legnagyobb titokban… (foto: asianews)


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.