A Wolt segít a bajba jutott éttermeknek

Rendelésükkel támogathatják kedvenc éttermüket a vásárlók, ha a Wolt applikációján keresztül rendelnek maguknak ételt. A Wolt összesen 10 000 000 forinttal támogatja a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket azáltal, hogy felhasználóinak 10 000 darab 1000 Ft értékű kreditet ad.

A koronavírus járvány és a megfékezéséért elrendelt intézkedések is nehéz helyzetbe hozták az éttermeket, vendéglátóhelyeket. A délután 3 órai kötelező zárás mellett a házhozszállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit. Érthető, hogy nagyon sok étterem ezt az utat választotta, a Wolt ételfutárhoz az elmúlt héten közel 400 étterem csatlakozott, és tette elérhetővé kínálatát az applikációban, de a következő hetekben is folyamatosan bővül az étterem kínálat. Emellett a Wolt folyamatosan bővíti majd március és április folyamán a kiszállítási területét, hogy ezzel is lehetővé tegye további éttermek csatlakozását és az új területeken lakóknak a biztonságos ételrendelést a Wolt applikáción keresztül.


A Wolt különleges akciójában most felhasználói bevonásával segíti a vendéglátóhelyeket, miközben a nála ételt rendelőket is megajándékozza. A cég összesen 10 millió forint értékben tett elérhetővé 1000 forintos vouchereket, amelyeket ételrendelésnél használhatnak fel a vendégek. A kuponokhoz tartozó kód az éttermek social media felületein találhatók, ételrendeléskor ezt kell beírni, hogy a kedvezmény a következő rendelésnél érvényesüljön. Így jól jár a felhasználó, hiszen 1000 forint kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásából, de jól jár az étterem is, hiszen a Wolt-nak köszönhetően a rendelés teljes összege eljut hozzá, míg a kedvezménynek köszönhetően várhatóan többen rendelnek majd tőle.

Forrás: Store insider


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.