A Wolt segít a bajba jutott éttermeknek

Rendelésükkel támogathatják kedvenc éttermüket a vásárlók, ha a Wolt applikációján keresztül rendelnek maguknak ételt. A Wolt összesen 10 000 000 forinttal támogatja a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátóhelyeket azáltal, hogy felhasználóinak 10 000 darab 1000 Ft értékű kreditet ad.

A koronavírus járvány és a megfékezéséért elrendelt intézkedések is nehéz helyzetbe hozták az éttermeket, vendéglátóhelyeket. A délután 3 órai kötelező zárás mellett a házhozszállítás elindítása lett az egyik lehetőség arra, hogy az étterem továbbra is el tudja érni vendégeit. Érthető, hogy nagyon sok étterem ezt az utat választotta, a Wolt ételfutárhoz az elmúlt héten közel 400 étterem csatlakozott, és tette elérhetővé kínálatát az applikációban, de a következő hetekben is folyamatosan bővül az étterem kínálat. Emellett a Wolt folyamatosan bővíti majd március és április folyamán a kiszállítási területét, hogy ezzel is lehetővé tegye további éttermek csatlakozását és az új területeken lakóknak a biztonságos ételrendelést a Wolt applikáción keresztül.


A Wolt különleges akciójában most felhasználói bevonásával segíti a vendéglátóhelyeket, miközben a nála ételt rendelőket is megajándékozza. A cég összesen 10 millió forint értékben tett elérhetővé 1000 forintos vouchereket, amelyeket ételrendelésnél használhatnak fel a vendégek. A kuponokhoz tartozó kód az éttermek social media felületein találhatók, ételrendeléskor ezt kell beírni, hogy a kedvezmény a következő rendelésnél érvényesüljön. Így jól jár a felhasználó, hiszen 1000 forint kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásából, de jól jár az étterem is, hiszen a Wolt-nak köszönhetően a rendelés teljes összege eljut hozzá, míg a kedvezménynek köszönhetően várhatóan többen rendelnek majd tőle.

Forrás: Store insider


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.