Aranyérmes a Laboratorium.hu!

A Laboratorium.hu weboldal aranyérmet kapott Magyarország legrangosabb tartalommarketing versenyén, a Content Marketing Award-on. A közérdekű, tudományos, a kémia és a laboratóriumok világának népszerűsítését célul kitűző honlap a legjelentősebb hazai cégek és médiaügynökségek remek kampányai, megoldásai közé került ezzel a díjjal. 

A független laboratóriumokat működtető WESSLING Hungary Kft. a Laboratrorium.hu, a laboratóriumi „hírügynökség” című pályázatával az oktatás, egészség kategória aranyérmét érdemelte ki! A közérdekű, tudományos honlap számos célt szolgál: a kémia, az analitika és a laboratóriumi vizsgálatok népszerűsítése, bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a tájékoztatásra és a fogyasztóvédelemre, hasznos információk eljuttatására a honlap olvasóközönségéhez.

A modern és szellemes megjelenésű honlapon hetente, 3-4 naponta frissítik a híreket, cikkeket. A tudományos igénnyel, ám olvasmányosan, közérthetően megírt anyagokat a kollégák összefogásával, egy közel negyed százados tudásbázis aktivizálásával készítették el a legváltozatosabb témákban (beszélő baktériumok, fertőző kézfertőtlenítők, genetikai vizsgálatok, cukor és csokoládé, transzzsírsav, dioxin, formaldehid, tej, étrend-kiegészítők, hamis gyógyszer, azbeszt, stb.).

A Laboratorium.hu cikkeit rendszeresen átveszik a meghatározó online médiumok, hivatkoznak rá az országos televíziók, rádiók, a honlapot nyilvántartják a tudományos fórumokon, és a weboldal ad helyet a középiskolásoknak szánt, népszerű, interaktív oktatónapnak, a Laborkaland programnak is – mondta el Szunyogh Gábor, a honlap szerkesztője.


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.