VOILÉ, ahol 70% kakaótartalmú étcsokoládéval vonják be fátyolszerűen a termékcsalád három különlegességét: a narancshéj ívet, az egyenes szálú citromhéjat és a hasábszerű gyömbért.
Teljesen új termék, teljesen új technológia, teljesen új gépek és az új termékfejlesztéshez teljesen új csokoládé alapanyagot használnak. Hosszas kalandozásokat és kísérletezést követően ezúttal a francia Cacao Barry csokoládé gyártó vállalat egy 70% kakaótartalmú, karakterisztikájában igen intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező étcsokoládéját választották.
A Cacao Barry több mint 170 éve a kíváló minőségű csokoládék megkérdőjelezhetetlen szakértője – a francia gasztronómia szimbóluma -, neves francia séfek, szaktekintélyek, innovatív csokoládékészítők és mestercukrászok választása. Egyedi terroir és rendkívül kedvező időjárási viszonyok jellemzik kakaóültetvényeiket, ahol a kakaó gyümölcsöket helyi farmerek közreműködésével termesztik, melynek köszönhetően a kézzel begyűjtött és válogatott kakaóbabjaik páratlanul gazdag aromával rendelkeznek.
Forrás: Vendég & Hotel