Legalábbis ezt a vonalat követik a pesti Buddha-Barban, és milyen jól teszik. Méghozzá úgy, hogy a bárpultnál dolgozó mixereknek - fiataloknak és még fiatalabbaknak - mind lehetőségük van egy-egy újdonságot kitalálására, és ha a házon belül tetszést arat - felteszik a szezonális étlapra, és attól kezdve a vendégek választhatják.
Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha elmondjuk, Tél tábornok közeleg, így most a melegséget árasztó, téli ízeket rejtő koktéloké a főszerep a pesti belváros elegáns szórakozó- és vacsorázóhelyén. Egyiket - Swan Lake néven fut - Tanqueray N10. Ginből keverték, Boudier Creme De Cassis likőrrel, málnapürével, Camparival, abszinttal, citromlével.
A másik Lazy Lover névre hallgat, és top minőségű Gosling's rumot és Cointreau-t rejt, kardamomos ananászhabbal a tetején.
A tél harmadik sztárja pedig most Buddháéknál a Money Talks fantázianevet nyerte el, és 23 éves Zapaca rumból készül, gyümölcsös daiquiri twisttel.
Nemcsak a mixerek oldalán, hanem a Buddha konyháján is beköszöntött tél: Oszama Kutaini híresen jó konyháján sushiélvezetet sushira lehet mostantól halmozni (esküszöm, itt a legjobb a városban a sushi!), előételnek most wagyu marha tacost és Szent jakab kagylót, valamint grillezett libamájat kínálnak tonkababos libamájbonbonnal kóstolni.
Főételként pedig báránybélszínt céklával sült padlizsánnal, vagy kacsamellet sütőtökpürés curryvel, szarvasgombás misoval ehet a vendég.
A desszertek sem akármik: a gesztenye mousse mandarin textúrával és a gyömbéres, yuzus, kókuszos álommal maga egy álom.