Csütörtökön startol a KRAFT

Hazai és külföldi sörfőzdékkel, illetve a hazai sörszaküzletek különlegességeivel szeptember 7-10. között, 4 napon át ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben!

A sörfőzdék-sörfőzők személyesen csapolják a söreiket, nem üvölt a mulatós, de ingyenes és változatos élőzenei programok adják az aláfestő zenéjét a fesztiválnak.

A különleges kóstolópohár alapára 2000 Ft, de csomagban ingyen is megszerezhető, sőt, a régebbi BPBW és KRAFT poharakat is elfogadják a szervezők.

Nincs belépő, fogyasztás alapú a fizetés a már jól ismert KRAFT tokenekkel történik, amiket 2018 óta fogadnak el minden ilyen rendezvényen (idén már 400 forintot ér egy KRAFT token) és természetesen ingyenes a mosdóhasználat is.

2021 és 2022 után idén szeptemberben már harmadszorra rendezik meg a KRAFT SÖRFESZTIVÁL-t a Dürer Kertben, hiszen a korábbi évek helyszínét, a kőbányai Főzdeparkot szemmel láthatóan már kinőtte a kraft sörök rendes évi seregszemléje. Az egyik legkülönlegesebb hangulatú sörfesztivál 2023-ban is 4 napon keresztül várja a különleges sörök kedvelőit és barátaikat.

Bár a fesztiválpiac telítődni látszik, a KRAFT mindig puha párna lesz a vendégek alatt, mert bár egy széles célcsoportnak szól, mégis ugyanaz a csapat, illetve ugyanaz az attitűd áll mögötte, mint az ország legnemzetközibb sörfesztiválja mögött. A fogyasztóknak annyi lehetőség közül van már választása napi szinten, hogy ez a fajta bizalom válik talán a legfontosabbá ebben az évtizedben.

Forrás: BPBW | Budapest Beer Week


Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.
Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.