Csütörtökön startol a KRAFT

Hazai és külföldi sörfőzdékkel, illetve a hazai sörszaküzletek különlegességeivel szeptember 7-10. között, 4 napon át ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben!

A sörfőzdék-sörfőzők személyesen csapolják a söreiket, nem üvölt a mulatós, de ingyenes és változatos élőzenei programok adják az aláfestő zenéjét a fesztiválnak.

A különleges kóstolópohár alapára 2000 Ft, de csomagban ingyen is megszerezhető, sőt, a régebbi BPBW és KRAFT poharakat is elfogadják a szervezők.

Nincs belépő, fogyasztás alapú a fizetés a már jól ismert KRAFT tokenekkel történik, amiket 2018 óta fogadnak el minden ilyen rendezvényen (idén már 400 forintot ér egy KRAFT token) és természetesen ingyenes a mosdóhasználat is.

2021 és 2022 után idén szeptemberben már harmadszorra rendezik meg a KRAFT SÖRFESZTIVÁL-t a Dürer Kertben, hiszen a korábbi évek helyszínét, a kőbányai Főzdeparkot szemmel láthatóan már kinőtte a kraft sörök rendes évi seregszemléje. Az egyik legkülönlegesebb hangulatú sörfesztivál 2023-ban is 4 napon keresztül várja a különleges sörök kedvelőit és barátaikat.

Bár a fesztiválpiac telítődni látszik, a KRAFT mindig puha párna lesz a vendégek alatt, mert bár egy széles célcsoportnak szól, mégis ugyanaz a csapat, illetve ugyanaz az attitűd áll mögötte, mint az ország legnemzetközibb sörfesztiválja mögött. A fogyasztóknak annyi lehetőség közül van már választása napi szinten, hogy ez a fajta bizalom válik talán a legfontosabbá ebben az évtizedben.

Forrás: BPBW | Budapest Beer Week


Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.