Csütörtökön startol a KRAFT

Hazai és külföldi sörfőzdékkel, illetve a hazai sörszaküzletek különlegességeivel szeptember 7-10. között, 4 napon át ismét KRAFT Sörfesztivál a Dürer Kertben!

A sörfőzdék-sörfőzők személyesen csapolják a söreiket, nem üvölt a mulatós, de ingyenes és változatos élőzenei programok adják az aláfestő zenéjét a fesztiválnak.

A különleges kóstolópohár alapára 2000 Ft, de csomagban ingyen is megszerezhető, sőt, a régebbi BPBW és KRAFT poharakat is elfogadják a szervezők.

Nincs belépő, fogyasztás alapú a fizetés a már jól ismert KRAFT tokenekkel történik, amiket 2018 óta fogadnak el minden ilyen rendezvényen (idén már 400 forintot ér egy KRAFT token) és természetesen ingyenes a mosdóhasználat is.

2021 és 2022 után idén szeptemberben már harmadszorra rendezik meg a KRAFT SÖRFESZTIVÁL-t a Dürer Kertben, hiszen a korábbi évek helyszínét, a kőbányai Főzdeparkot szemmel láthatóan már kinőtte a kraft sörök rendes évi seregszemléje. Az egyik legkülönlegesebb hangulatú sörfesztivál 2023-ban is 4 napon keresztül várja a különleges sörök kedvelőit és barátaikat.

Bár a fesztiválpiac telítődni látszik, a KRAFT mindig puha párna lesz a vendégek alatt, mert bár egy széles célcsoportnak szól, mégis ugyanaz a csapat, illetve ugyanaz az attitűd áll mögötte, mint az ország legnemzetközibb sörfesztiválja mögött. A fogyasztóknak annyi lehetőség közül van már választása napi szinten, hogy ez a fajta bizalom válik talán a legfontosabbá ebben az évtizedben.

Forrás: BPBW | Budapest Beer Week


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.