Elegáns szívószálakat alkotott a Tiffany

Mindenki másképp próbál befurakodni a műanyag szívószálak mögött éppen kialakuló piaci résbe.

Miközben világszerte zajlik a környezetszennyezés fontos szimbólumaiként számon tartott, műanyag szívószálak módszeres kiiktatása, a piacon sorra bukkannak fel a fenntarthatóbb változatok. Ilyenek például az ehető, illetve a bambuszból, üvegből vagy éppenséggel szalmából készült típusok is. Egy híres ékszergyártó cég emeli a tétet, amikor is a folyadéktovábbító funkciójuk mellett az elegáns kiegészítő szerepével is felruházza őket. Egy szó, mint száz

arany, illetve rózsaarany bevonatú, sterling ezüst szívószálakat

bocsátott forgalomba a Tiffany.


Az egyik végük közelében a tervezők még egy csavarintást is megejtettek a sikkes eszközökön. Az áruk 375 dollár, vagyis pillanatnyilag nagyjából 100 000 forint. Hozzá kell tenni, hogy 275 dollárért (kb. 75 000 forintért) egy pusztán ezüst verziót is meg lehet vásárolni. A termékeken az ún. Tiffany-kék zománcozott szakaszok a vállalatot szimbolizálják. A szortimentben helyett kapott még egy visszafogottabb formájú, csupán enyhén meghajlítgatott, kizárólag ezüst szívószál is. Az ára 425 dollár (kb. 120 000 forint). Azért kerül ilyen sokba, mert az alkotók egy kis katicabogár-szobrocskával is feldíszítették.

A divatos eszközöket a Tiffany ezen a weboldalon forgalmazza.

Forrás: Élelmiszer Online


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.