És az okos kávégépről hallottál már?

Az okoskütyük korában - okostelefon, okosóra - gondolhattuk, hogy nem kell sokáig várnunk az okos kávégépre sem. Itt a Nespresso legújabb dobása: megalkották az intelligens kávégépet.

A kiváló minőségű Grand Cru kávék, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nespresso a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa. A Nespresso hosszú ideje úttörő szerepet játszik az adagolt kávék piacán, és most bemutatja első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t. A márka ezzel újra bizonyítja elkötelezettségét az innováció iránt, megfelelve vásárlói egyre magasabb elvárásainak – egyre kényelmesebb és személyre szabhatóbb termékeket kínálva, és mindig a legújabb technológiákat állítva Club-tagjai szolgálatába.

A Nespresso Az új Prodigio készülék jóval több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni Grand Cru kávékészlete, vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó. A Prodigio olyan készülék, amely egyetlen kávérajongó konyhai eszköztárából sem hiányozhat.

{youtube|id=yrVjebmOuLk|width=550}

 A Bluetooth Smart® technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával, még teljesebbé varázsolva a felhasználó kávéélményét. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a kanapéjukon.

Forrás: Vendég&Hotel Online

Forrás: Nespresso


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.