A vidéki minőség és a budapesti (és külföldi), minőségre fogékony közönség összekötésével érték teremthető mindenki számára. E gondolkodását bizonyítja többek között a kolbasztoltok.hu csapatépítő vállalkozás és a parasztreggeli.hu paraszttál készítő és kiszállító projekt, amelyekben vidéken megvalósított szolgáltatást, előállított termékeket juttatnak el a fővárosi keresletnek. Ebbe a sorba illik bele egy újabb vállalkozás, a MyFarmHarta, amelyet néhány fiatal üzleti szakember és a Köves család közösen valósítanak meg. Az informatikát és a gasztronómiát kötné össze a 30 éve mezőgazdaságban tevékenykedő Kövesdi család egyik tagja, Gábor, aki lassan 10 éve Budapesten, az online világban dolgozott, majd saját vállalkozásba ketdett.
“Az előfizetők beleszólnak a kert életébe, zárt Facebook csoportban követhetik az eseményeket, szavazhatnak a termelni kívánt növényekről, az aktuális döntésekről, de egy 360 fokos kamerán keresztül folyamatosan ellenőrizhetik is majd a kertjüket. Nagyon fontos üzenet a transzparencia, hogy a bérlők mindenről tudjanak, biztosak lehessenek abban, hogy a gazdák mindent megtesznek a minőségi termények felneveléséért.” - mondta Kövesdi Gábor a projekt ötletgazdája és tulajdonosa.
A Farm to table egy társadalmi mozgalom, amely arra törekszik, hogy a helyi ételeket közvetlenül a termelőtől szerezzék be a háztartások, éttermek, iskolák. Mivel a MyFarmHarta rendszerében is a megtermelt javakat heti vagy havi rendszerességgel közvetlenül az előfizetők asztalára szállítják, a szállítási idő minimálisra csökken, nincs tárolási költség, közvetítő, és nem veszít minőségéből a termék, amíg az üzletek polcain áll.