Idén már 17 millió dollárt költöttek több mint száz étteremre. A döntés jónak látszik, hiszen közülük több kétszámjegyű növekedést ért el az eladásokban. A tervek szerint 2009-ben és 2010-ben további 24 millió dollárt fordítanak új üzletek nyitására és a régiek újrabútorozására. A Pizza Hut vezérigazgatója, Alasdair Murdoch a következőt nyilatkozta: „Alapvetően megváltoztattuk az üzletmenetünket az elmúlt néhány évben. Olyan éttermek kialakítására törekedtünk, ahol az emberek megállhatnak egy pillanatra, és hasznos tápanyagokat tartalmazó ételeket fogyaszthatnak.” A Pizza Hut a legtöbb menü tápanyag-tartalmát is megváltoztatta. Például 2004-hez képest néhány étel sótartalmát több, mint 30 százalékkal csökkentettre. A gyermekmenübe zöldségeket rejtettek el, minden hidrogénezett növényi olajat tartalmazó alkotórészt kivettek az ételekből, és most van folyamatban egy program a telítetett zsírok eltávolítására. A az elmúlt 18 hónapban cég nagy hangsúlyt fektetett az online-ra: 2008 júniusában már 1 millió online rendelést vettek fel, és ezek száma havonta 25 százalékkal nő. (www.costsectorcatering.co.uk)
Fejleszti éttermeit a Pizza Hut
A Pizza Hut a napokban jelentette be, hogy 100 millió dollárt fektet be éttermeibe, és a változást azzal is hangsúlyozza, hogy Pasta Hut-ra változtatja a nevét.
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme
Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején
Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon
Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben
Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO
A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?
Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán
Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál
A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait
A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka
Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.