Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

A RevoUnion ernyőmárkával a vállalat célja, hogy a körforgásos gazdaságra építő megoldásaival támogassa a vendéglátás és a kereskedelem fenntarthatósági törekvéseit hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

A mostantól RevoUnion néven működő Cup Revolutiont 2019-es megalakulása óta repohárszolgáltatóként ismerik a legtöbben, holott a cég az elmúlt években jelentős stratégiai váltáson ment keresztül. A szervezet egyre többféle innovatív terméket és szolgáltatást vezetett be, amelyek úgy csökkenthetik a vendéglátóipar és a kereskedelem szereplőinek ökológiai lábnyomát, hogy közben növelik az üzleti hatékonyságukat.

A jövőben a RevoUnion ernyőmárka alatt érhetők el az újrahasználható RevoCupok, az egyszer használatos ételcsomagolásokat kiváltó RevoBoxok, a Cupler forró italos poharak, a RevoGlass törhetetlen „üvegpoharak”.

Az idei év nagy újdonsága lesz a RevoCupokkal és Cuplerekkel egy rendszerben működő újrahasználható bevásárlótáska, a RevoBag bevezetése.

A RevoUnion célja, hogy a hazai innovációt nemzetközi szinten is elérhetővé tegye, amihez jó alapot ad, hogy a RevoCupok már három éve jelen vannak Szlovákiában, de szállítottak már poharakat Romániába, Ausztriába, Németországba, Hollandiába és Olaszországba is.


Fotó: Revo Union

A vállalat első franchise partnere Cup Revolution Latvia néven a három balti államot fedi le újrahasználati rendszerekkel.

Emellett pedig egyre több nemzetközi rendezvényen is megjelenik a cég: a szlovén Conventa kiállításon Cuplerek biztosították a fenntartható kávéfogyasztást, továbbá már két éve aktív résztvevői a berlini Future of Festivals kiállításnak.

A teljeskörű megújulás jegyében a vállalat új telephelyre is költözik áprilisban, amelynek építése során az egyik legfontosabb szempont a környezeti terhelés csökkentése volt:

napkollektorok állítják elő a mosogatáshoz szükséges meleg vizet, a szárító levegő hőenergiáját pedig egyedi rekuperátoros rendszer forgatja vissza.

Emellett pedig az egész világon is egyedülálló automatizált minőségellenőrző- és válogató rendszer is működni fog az új központban, amely jelentősen növeli majd a hatékonyságot.


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.
A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében

A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében 

A dél-európai országban évente szemétbe kerülő élelem mennyisége jelenleg úgy 1,2 millió tonna.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.