Fruit Gourmet Expo Veronában

Az egészséges táplálkozásban egyre jelentősebb szerepet játszó friss és szárított gyümölcsök, zöldségek, magvak és egyéb kiemelkedő minőségű friss termékek piaci térnyerését kívánja elősegíteni a Veronai Vásár új kiállítása. A gasztronómiát célzó klasszikus bemutatókon túl ez a kiállítás új formákban és módszerekkel közelít a témához, új ötleteket, on-line promóciós eszközöket ajánl a gyümölcs és zöldség szektor részére, hogy innovatív megközelítésekkel, a fogyasztói szokásokkal, érdeklődésekkel kapcsolatos ismeretek bővítésével növelhessék a szektor résztvevői a kiemelkedő minőségű gyümölcsök és zöldségek értékesítését, térnyerését a piacon. 

A Fruit Gourmet Expo az elosztási lánc döntéshozóit, az éttermek és a catering szektor szakembereit kívánja megszólítani, akik érdekeltek abban, hogy új utakat keressenek, és ezáltal növelhessék az értékesítési pontokon, illetve az asztalokon megjelenő gyümölcsök és zöldségek forgalmát.

A kiállítók kertészeti cégek, gyümölcs, zöldség és szárított gyümölcsöket forgalmazó cégek, promóciós és igazolásokat kibocsátó szervek, konzorciumok és regionális hatóságok, szárított termékek előállítói.

Bemutatható termékek köre: friss gyümölcsök, friss zöldségek, szárított zöldségek, aromás gyógynövények, gesztenyék, gombák és szarvasgombák, organikus gyümölcsök és zöldségek, feldolgozott friss gyümölcsök és zöldségek, csomagolóanyagok gyümölcsökhöz és zöldségekhez, ellenőrző és igazolásokat kibocsátó szervek, kutatások és kísérletek, mélyhűtött friss gyümölcs és zöldség, kiadványok, szolgáltatások.

További részletes információ folyamatosan elérhető a kiállítás honlapján:  www.fruitgourmetexpo.it,

Dátum és helyszín: 2015. május 5 – 7., Verona 


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.