A mezőnyben tíz séf versenyzett vidékről, a fővárosból, Michelin-csillagos éttermekből és luxushotelek éttermeiből.
Csik Gábor - Caviar & Bull Budapest
Csorba István - Andrássy Rezidencia Wine & Spa
Elek Richárd - KönyvBár & Restaurant
Győrffy Árpád - Kollázs - Brasserie & Bar
Haraszti Zsolt - Société Budapest
Huszár Tibor - Fenyves Szálloda és Konferencia-központ
Kelemen Roland - Hunguest Hotel Aqua-Sol
Palágyi Eszter - Matild Palace Budapest
Tóth Pál - Kővirág Étel-Ital-Ágy
Veres István - Babel Budapest
A versenyt Veres István, a Babel séfje nyerte, második helyen Palágyi Eszter végzett a Matild Palace-tól, a harmadik Haraszti Zsolt, a Societé konyhafőnöke lett, valamint a döntőbe jutott még Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland is.
A hat versenyző közül februán 5-én, a magyar döntőn derül ki, hogy ki képviselheti Magyarországot a Bocuse d’Or Europe 2020 tallini selejtezőjén.
Forrás: Magyar Konyha