Hét magyar sörkisvállalkozás összeállt

"A DEALBREAKER sörfőzde vezetésével összeállt a hat márka, hogy közösen alkossanak sörkölteményt – így született két új, bevállalós ízvilág, a Bean Devil és a Wake-up Shot. A kollaboriáció különlegessége, hogy minden márka azt tette hozzá, amiben igazán jó: kávét, csokit, chilit, szörpöt vagy éppen tőzegáfonyát" - írja a közleményében a Spar. 

A Hungaricool túlzás nélkül felkavarta az egész évünket, nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy néha pislogni sem volt időnk, meséli Pazinczár Péter és Rebák Tibor, a DEALBREAKER alapítói. Szeptemberben alapszortimentjük mellé két újabb sör került az üzletek polcaira. Elmondásuk szerint a Bean Devil és a Wake-up Shot sok tekintetben szakít az ismert hagyományokkal.

„Olyan stílusú sörök, ráadásul olyan áron kerültek a hipermarketek polcaira, fix hónapokon keresztül, országos terjesztésben, amikre korábban még itthon nem volt példa. Biztosak vagyunk benne, hogy hazai áruházban ilyen sörrel eddig még nem találkozott senki.”

Mindkét sör vérbeli koprodukciónak számít, hiszen a Bean Devilben a Demeter Chocolate
kakaóbabja, valamint a ChiliYard habanero és cayenne chilijei bújnak meg, amit vaníliával, fahéjjal és kókuszos-vaníliás ízű komlóval tettek felejthetetlenül izgalmassá.

„Nem ismeretlen számunkra ez az extrémnek tűnő műfaj. A kraft sörök világában ma már szinte mindennaposak a különböző kollaborációk, részben ez is adta az ötletet, hogy a Hungaricool-os sztorinak adjunk még egy csavart két egyedi sörrel, amikben egyrészt a többiek terméke is kulcsszerepet kap, másrészt számunkra is fontosak.”

 

Forrás: Store Insider


Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait 

Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.
Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.