Hét magyar sörkisvállalkozás összeállt

"A DEALBREAKER sörfőzde vezetésével összeállt a hat márka, hogy közösen alkossanak sörkölteményt – így született két új, bevállalós ízvilág, a Bean Devil és a Wake-up Shot. A kollaboriáció különlegessége, hogy minden márka azt tette hozzá, amiben igazán jó: kávét, csokit, chilit, szörpöt vagy éppen tőzegáfonyát" - írja a közleményében a Spar. 

A Hungaricool túlzás nélkül felkavarta az egész évünket, nem hazudunk, ha azt mondjuk, hogy néha pislogni sem volt időnk, meséli Pazinczár Péter és Rebák Tibor, a DEALBREAKER alapítói. Szeptemberben alapszortimentjük mellé két újabb sör került az üzletek polcaira. Elmondásuk szerint a Bean Devil és a Wake-up Shot sok tekintetben szakít az ismert hagyományokkal.

„Olyan stílusú sörök, ráadásul olyan áron kerültek a hipermarketek polcaira, fix hónapokon keresztül, országos terjesztésben, amikre korábban még itthon nem volt példa. Biztosak vagyunk benne, hogy hazai áruházban ilyen sörrel eddig még nem találkozott senki.”

Mindkét sör vérbeli koprodukciónak számít, hiszen a Bean Devilben a Demeter Chocolate
kakaóbabja, valamint a ChiliYard habanero és cayenne chilijei bújnak meg, amit vaníliával, fahéjjal és kókuszos-vaníliás ízű komlóval tettek felejthetetlenül izgalmassá.

„Nem ismeretlen számunkra ez az extrémnek tűnő műfaj. A kraft sörök világában ma már szinte mindennaposak a különböző kollaborációk, részben ez is adta az ötletet, hogy a Hungaricool-os sztorinak adjunk még egy csavart két egyedi sörrel, amikben egyrészt a többiek terméke is kulcsszerepet kap, másrészt számunkra is fontosak.”

 

Forrás: Store Insider


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.