Húszmillió jutalom a leghűségesebb McDonald's dolgozóknak

Csaknem 20 millió forintot osztott szét lojális munkavállalói körében a hazai McDonald’s. A válság kezdete óta változatlan létszámmal működő étteremlánc 871 munkatársa részesült „Törzsgárda” elismerésben. A 20, 15 és 10 éve itt dolgozók értékes ajándékok közül választhattak, emellett az 5 és 3 éve a cég kötelékébe tartozók hűségét is honorálta a vállalat - írja az Élelmiszer Online.

A gazdasági válság kezdete óta számos cég kényszerült arra, hogy csökkentse dolgozói táborát. Ezzel ellentétben a hazai McDonald’s változatlanul, kb. 5000 fős csapattal üzemelteti éttermeit. A legnagyobb hazai gyorsétterem-lánc közel másfél évtizede, a gazdaságilag nehezebb időszakban is jutalmazza lojális munkavállalóit. Az 1998 óta működő Törzsgárda program keretében a 20, 15 és 10 éve a vállalat kötelékében dolgozók utazási, műszaki vagy bútorutalvány, illetve ékszerek közül választhattak. A programban az 5 és 3 éve hűséges kollégák lojalitását egyéb ajándékkal honorálta a vállalat.

Törzsgárda programban elismert 871 munkatárs fele vállalati, fele franchise partner által működtetett étteremben dolgozik. Közülük félezren 3 éve, harmaduk 5 éve erősíti a McDonald’s csapatát. A díjazottak között hatvanhárman 10, harmincnyolcan 15, négyen pedig már 20 éve dolgoznak az aranyívek alatt. A most kitüntetettek között összesen 19 millió 700 ezer forintot osztott ki a cég.

„A McDonald’s csapatában megéri hosszú távra tervezni, mert értékeljük a lojalitást. Az idei díjazottak között számos étteremvezető is van, akiknek 90 százaléka éttermi munkatársként kezdte karrierjét” – mondta el Gáspár Ferenc, a cég HR igazgatója.

A 2010-ben elismert közel 900 munkavállaló összesen 3445 évet dolgozott a McDonald’s csapatában, amely több mint 7 millió munkával eltöltött órát jelent. Ezzel a Régiposta utcai éttermet 103 évig, a teljes magyar hálózatot 16 hónapon keresztül lehetne üzemeltetni.(forrás: Élelmiszer Online)


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjúk könyvheti séfajánlatában

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjúk könyvheti séfajánlatában 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – hamarosan kiderül, melyik kenyér lesz a nyertes

Kovász, kreativitás, kézművesség – hamarosan kiderül, melyik kenyér lesz a nyertes 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.