Húszmillió jutalom a leghűségesebb McDonald's dolgozóknak

Csaknem 20 millió forintot osztott szét lojális munkavállalói körében a hazai McDonald’s. A válság kezdete óta változatlan létszámmal működő étteremlánc 871 munkatársa részesült „Törzsgárda” elismerésben. A 20, 15 és 10 éve itt dolgozók értékes ajándékok közül választhattak, emellett az 5 és 3 éve a cég kötelékébe tartozók hűségét is honorálta a vállalat - írja az Élelmiszer Online.

A gazdasági válság kezdete óta számos cég kényszerült arra, hogy csökkentse dolgozói táborát. Ezzel ellentétben a hazai McDonald’s változatlanul, kb. 5000 fős csapattal üzemelteti éttermeit. A legnagyobb hazai gyorsétterem-lánc közel másfél évtizede, a gazdaságilag nehezebb időszakban is jutalmazza lojális munkavállalóit. Az 1998 óta működő Törzsgárda program keretében a 20, 15 és 10 éve a vállalat kötelékében dolgozók utazási, műszaki vagy bútorutalvány, illetve ékszerek közül választhattak. A programban az 5 és 3 éve hűséges kollégák lojalitását egyéb ajándékkal honorálta a vállalat.

Törzsgárda programban elismert 871 munkatárs fele vállalati, fele franchise partner által működtetett étteremben dolgozik. Közülük félezren 3 éve, harmaduk 5 éve erősíti a McDonald’s csapatát. A díjazottak között hatvanhárman 10, harmincnyolcan 15, négyen pedig már 20 éve dolgoznak az aranyívek alatt. A most kitüntetettek között összesen 19 millió 700 ezer forintot osztott ki a cég.

„A McDonald’s csapatában megéri hosszú távra tervezni, mert értékeljük a lojalitást. Az idei díjazottak között számos étteremvezető is van, akiknek 90 százaléka éttermi munkatársként kezdte karrierjét” – mondta el Gáspár Ferenc, a cég HR igazgatója.

A 2010-ben elismert közel 900 munkavállaló összesen 3445 évet dolgozott a McDonald’s csapatában, amely több mint 7 millió munkával eltöltött órát jelent. Ezzel a Régiposta utcai éttermet 103 évig, a teljes magyar hálózatot 16 hónapon keresztül lehetne üzemeltetni.(forrás: Élelmiszer Online)


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.