Húszmillió jutalom a leghűségesebb McDonald's dolgozóknak

Csaknem 20 millió forintot osztott szét lojális munkavállalói körében a hazai McDonald’s. A válság kezdete óta változatlan létszámmal működő étteremlánc 871 munkatársa részesült „Törzsgárda” elismerésben. A 20, 15 és 10 éve itt dolgozók értékes ajándékok közül választhattak, emellett az 5 és 3 éve a cég kötelékébe tartozók hűségét is honorálta a vállalat - írja az Élelmiszer Online.

A gazdasági válság kezdete óta számos cég kényszerült arra, hogy csökkentse dolgozói táborát. Ezzel ellentétben a hazai McDonald’s változatlanul, kb. 5000 fős csapattal üzemelteti éttermeit. A legnagyobb hazai gyorsétterem-lánc közel másfél évtizede, a gazdaságilag nehezebb időszakban is jutalmazza lojális munkavállalóit. Az 1998 óta működő Törzsgárda program keretében a 20, 15 és 10 éve a vállalat kötelékében dolgozók utazási, műszaki vagy bútorutalvány, illetve ékszerek közül választhattak. A programban az 5 és 3 éve hűséges kollégák lojalitását egyéb ajándékkal honorálta a vállalat.

Törzsgárda programban elismert 871 munkatárs fele vállalati, fele franchise partner által működtetett étteremben dolgozik. Közülük félezren 3 éve, harmaduk 5 éve erősíti a McDonald’s csapatát. A díjazottak között hatvanhárman 10, harmincnyolcan 15, négyen pedig már 20 éve dolgoznak az aranyívek alatt. A most kitüntetettek között összesen 19 millió 700 ezer forintot osztott ki a cég.

„A McDonald’s csapatában megéri hosszú távra tervezni, mert értékeljük a lojalitást. Az idei díjazottak között számos étteremvezető is van, akiknek 90 százaléka éttermi munkatársként kezdte karrierjét” – mondta el Gáspár Ferenc, a cég HR igazgatója.

A 2010-ben elismert közel 900 munkavállaló összesen 3445 évet dolgozott a McDonald’s csapatában, amely több mint 7 millió munkával eltöltött órát jelent. Ezzel a Régiposta utcai éttermet 103 évig, a teljes magyar hálózatot 16 hónapon keresztül lehetne üzemeltetni.(forrás: Élelmiszer Online)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.