Jelenleg 68 kávézó működik Magyarországon, melyből 10 külön kávézórésszel is rendelkezik, ahol kávéházi hangulatban fogyaszthatják el italaikat a vendégek. De az éttermekben elkülönített kávézó nem csupán egy sarok, hanem egyben az étteremlánc saját kávémárkája is.
A legnépszerűbb kávéváltozatok a Cappuccino, a Caffé Latte, az Espresso és a szezonális italok. Jellemzően évente két alkalommal jelentkezik a lánc szezonális újdonságokkal. A tavaszi-nyári időszakra jeges kávéitalt hoz natúr és ízesített formában, de olyan különlegességek is helyet kapnak ilyenkor a kínálatban, mint pl. az Iced Espresso Tonic.
A kávézólánc számára fontos szempont a fenttarthatóság. A lánc a kávézókban is teljeskörűen végzi a szelektív hulladékgyűjtést, és 2011 óta csak fenntartható forrásból származó, Rainforrest Alliance Certified™ minősítésű kávét szolgál ki.
Az éttermekben és kávézókban dolgozó oktató kollégák egy belső képzés mellett külső barista tanfolyamot is elvégeznek. Ezen a képzésen egy teljeskörű barista oktatásban részesülnek, ahol nemcsak egy bizonyítványt, de egyúttal szakmát is kapnak. Ők azok, akik továbbadják a tudást az étterem összes munkatársának, hogy mind a kávézó, mind pedig az éttermi részen kiváló minőségű kávéitalokat tudjanak készíteni mindannyian.