Kiszáll a Nobuból Andy Vajna özvegye

Több mint négy éve hunyt el Andy Vajna. Az özvegye, Vajna Tímea, az Amerikában élő egykori modell nemrégiben Magyarországon járt, hogy, a korábbi magyarországi üzletekhez hasonlóan, a Nobuban lévő részesedésétől is megváljon.

Teljesen fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Emellett – a Blikk információja szerint – az őt tanácsadóként segítő vőlegénye, Zoltán szintén megszünteti a kapcsolatot a céggel. Tímea az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyal a tulajdonosváltásról. 

Mint a portál hírt adott róla, a korábbi tizenegy céges kötődéséből mára összesen egy maradt, ez nevezetesen a Nobu nevű budapesti luxusétterem, amelynek egyik tulajdonosa. Információk szerint az özvegy bonyolultnak tűnő tulajdonosi szerkezet révén kötődik a budapesti éltteremhez.

 

A Nobu nevű éttermet üzemeltető BUNO Vendéglátóipari Kft. egyik tulajdonosa az AV Investments Kft., amelynek egyik vezető tisztségviselője Vajna Tímea. Az AV Investment Kft. tulajdonosa pedig a Cinergi Entertainment LLC, amely egy Las Vegasban székelő cég, ahol Tímea Falconellóval együtt vezető tisztséget tölt be.

Vajna Tímea üzleti döntése érthető, mivel már korábban egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államokban tervezi a jövőjét, közel két éve Beverly Hills tetején vett egy közel kétmilliárd forintot érő, hétszobás luxusvillát.

Forrás: Blikk / Turizmus Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.