Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Az Omszk park szomszédságában található új egység azért különleges, mert elsőként kapta meg Magyarországon Drive étteremként a teljesen megújult „Pavilion” design-t, amely a letisztult és modern külső megjelenést helyi anyagok felhasználásával biztosítja.

Mi az a „Pavillon” design?

A „Pavilion” design egyszerre ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy az étterem a vendégek számára kényelmes és hívogató környezetet nyújtson. A nagy ablakok és a világos színpaletta tovább erősítik a tér tágasságát, barátságos és nyitott atmoszférát teremtve.

Az enteriőrben a természetes fa, a tégla és az ipari fém elemek harmonikus kombinációja figyelhető meg,

amely egyszerre sugall melegséget és modernitást. A mennyezet rácsszerkezete fa borítással ipari loft-hangulatot idéz, ami karaktert ad a térnek, miközben illeszkedik a márka arculatához.

Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Az új budakalászi egység letisztult enteriőrje
Fotó: BURGER KING®

Milyen újdonságot rejt az új egység?

Az étteremlánc legújabb egysége 309,4 négyzetméteres vendégtérrel és 87 négyzetméteres terasszal várja a tűzön grillezett burger rajongóit. Összesen 132 vendég számára biztosít ülőhelyet, beleértve a 72 beltéri és 60 kültéri férőhelyet. A vendégélményt a digitális rendelési lehetőségek bővítésével is támogatják:  

6 önkiszolgáló, érintőképernyős Kiosk áll az érkezők rendelkezésére, emellett pedig a BK® applikáció használatával is könnyen és gyorsan leadhatják a rendelést. 

Az étterem kivitelezése 2024 tavaszán indult és 2025 januárra fejeződött be. 

Ez a helyszín nemcsak a város lakói, hanem az M0-s körgyűrű és a 11-es főút forgalma miatt is stratégiai jelentőségű. Célunk, hogy a helyi közösség szerves részévé váljunk, és minőségi szolgáltatásainkkal gazdagítsuk a régió kínálatát

– mondta Sümegi László, a a gyorsétteremlánc magyarországi üzemeltetője, a Fusion Zrt. elnöke a megnyitás alkalmával. 

A beruházás az Omszk park környezetének szépítéséhez is hozzájárult:

több mint 170 fát ültettek el az Auchan és a Fusion csapatának közreműködésével.

Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Az új budakalászi egység - tűzön-vízen át
Fotó: BURGER KING®

Lesz-e folytatás?

A Fusion Zrt. folyamatosan keresi az ideális helyszíneket bővüléséhez: Székesfehérváron már épül a város második étterme, míg Budapesten, a Pólus Centerben már szintén megkezdődtek a munkálatok egy új egység kialakítására.


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.